Nederlands Frans vertaling

Een correcte Nederlands-Frans vertaling nodig? Vertaalbureau Grenzeloos levert professionele vertalingen in elke taal. Of u uw tekst nu van het Nederlands naar Frans wilt laten vertalen of andersom, bij ons kunt u altijd terecht. Wij leveren u de perfecte vertaling.

Professionele Nederlands-Frans vertaling

Onze vertalers selecteren wij op grond van moedertaal, vakkennis en professionaliteit. Zo bent u er zeker van dat uw opdracht altijd in goede handen is. Uw tekst wordt vertaald door een native speaker, zodat we een vertaling van kwaliteit kunnen garanderen.

  • Kwaliteit: vertaling door een professioneel vertaalbureau
  • Snelle en tijdige levering. Wij halen onze deadlines altijd
  • Wij vertalen in alle talen, waaronder Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Russisch, Portugees, Pools en Italiaans
  • Uitgebreid vakgebied. Wij vertalen onder meer medische, beëdigde, commerciële, website, financiële en juridische teksten, alsmede boeken.
  • Aantrekkelijke tarieven

Wilt u ons inhuren voor uw vertaalopdracht? Dan kunt u direct een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl of bel naar 06 – 361 303 15.

Contact opnemen Vrijblijvende offerte aanvragen

shutterstock 706662169 scaled - Vertaling Nederlands Frans

Snelle opvolging van uw opdracht

Een groot aantal vertalers sturen wij intern aan. Onze trafficmanagers weten van elke vertaler aan welke opdracht hij of zij werkt. Zo weten we precies de beschikbare capaciteit van onze vertalers en kunnen we ervoor zorgen dat uw opdracht altijd perfect wordt ingepland.

Wij zijn een voorstander van doelmatig werken, daarom heeft u enkel contact met uw persoonlijke trafficmanager. Hier kunt u 24 uur per dag bij terecht voor eventuele vragen, opmerkingen of voortgang betreft uw opdracht. Deze levert u uw vertaling tevens digitaal aan.

“Vertaalbureau Grenzeloos zorgt dat uw opdracht direct opgepakt wordt. Dankzij een strakke planning komen we deadlines altijd na.”

Spoedopdracht aanvragen

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Van Nederlands naar Frans laten vertalen

Wanneer u over een document beschikt die voor zakelijke doeleinden gebruikt wordt dient deze door een professional vertaald te worden. Een gratis tool als Google Translate zal enkel woorden vertalen, maar zorgt niet voor natuurlijke zinnen. Taal is immers meer dan samengeraapte woorden.

Door een professioneel vertaalbureau in te schakelen bent u verzekerd van een correcte vertaling. Onze Nederlands-Frans vertaler zorgt voor een begrijpbare tekst van hoge kwaliteit. De vertaler stemt de tekst af op uw doelgroep.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vertaling door een native speaker

Onze vertalers werken vrijwel allemaal op freelance basis. Dit betekent dat ze vanuit huis de teksten vertalen en aanleveren. Zo besparen wij kosten en dat is weer gunstig voor u, zo kunnen wij scherpe prijzen voor uw vertaling hanteren.

Wij kunnen elke opdracht aan dankzij ons wereldwijde netwerk. Zodra wij uw opdracht ontvangen, verbinden we deze aan de geschikte vertaler. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, productief en flexibel. Al uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

“Native speakers kennen hun taal binnenstebuiten. Dit zorgt voor logische opbouw van zinnen, het gebruik van de juiste woorden en uitdrukkingen.”

Vertaalbureau voor allerlei soorten vertalingen

Dankzij ons brede netwerk zijn we in staat allerlei verschillende soorten teksten van Nederlands naar Frans te vertalen. Zo werken we met vertalers die onder andere de volgende type vertalingen leveren:

Prijzen

De prijzen van onze vertalingen verschillen per tekst. Wij hanteren een basistarief voor teksten die vertaald worden naar de gangbare talen. Op onze website treft u een rekentool aan. Deze geeft een indicatie van de totale prijs. Voor de precieze prijsopgave vraagt u online een offerte aan.

Vraag een offerte aan

U kunt heel gemakkelijk een offerte aanvragen via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen naar 06 – 361 303 15 of een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

shutterstock 613400372 scaled - Vertaling Nederlands Frans

Wat kost een Nederlands-Frans vertaling?

Om een indicatie te krijgen wat het laten vertalen van een tekst van Nederlands naar Frans kost, kunt u gebruik maken van onze tarieven rekentool. Hier vult u de twee talen in, het vakgebied, het aantal woorden en verdere relevante informatie. Op basis van de ingevulde gegevens ontvangt u een prijsindicatie. Tevens kunnen wij u vervolgens een offerte op maat versturen.

Vraag een correcte vertaling Nederlands-Frans aan

Uw tekst krijgt bij ons altijd de correcte vertaling Nederlands-Frans. Onze taalspecialisten vertalen elke juridische, technische, financiële en commerciële tekst zonder problemen voor u. Hierbij houden ze ook rekening met culturele aspecten. Wij zorgen voor een onzichtbare vertaling. Hiermee bedoelen we dat niemand ziet dat het stuk vertaald is.

Wilt u teksten van het Nederlands naar het Frans laten vertalen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 36 13 03 15, per e-mail en door middel van het contactformulier op de website.

Verschillende vertalingen

Wij kunnen ook verschillende soorten teksten vertalen. Hierbij mag u denken aan een financiële vertaling, een website vertaling of een commerciële vertaling. Ook voor een spoedvertaling kunt u bij ons terecht. Wij halen altijd de deadline.

Prijsopgave

Voor de prijzen van de vertalingen kunt u op onze website kijken. Daar hebben wij een rekentool staan waarmee u een indicatie krijgt van de prijs van uw vertaling. Wilt u een precieze prijsopgave hebben? Vraag dan een offerte aan. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat deze op tijd vertaald is. Geef hiervoor in de rekentool aan dat een spoedvertaling is.

Doe een prijscalculatie

Neem contact op

Een offerte aanvragen kan zeer eenvoudig online, via onze website. Wilt u liever bellen of e-mailen? Dat kan ook. U belt naar 06 – 361 303 15 of u stuurt een e-mail naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Contact opnemen