Vertalingen Nederlands Chinees

Bij Vertaalbureau Grenzeloos werken we met moedertaalsprekers (native speakers) naar de doeltaal. Zo kunnen we garanderen dat uw vertaling de juiste tone-of-voice en geen gevoelige fouten of ongepaste bewoordingen bevat. Ook voor de vertalingen van het Nederlands naar het Chinees geldt dat de vertalingen door onze deskundige vertalers naar hun moedertaal vertaald worden.

Wilt u zakendoen met een bedrijf in China of producten uit China importeren? Dan wilt u natuurlijk graag dat uw correspondentie of brochure met uw producten correct vertaald worden. Op deze manier verkleint u de kans op een misverstand en verhoogt u de kans om uw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren aan uw Chinese zakenpartner.

Vertaalbureau Grenzeloos - Vertalingen Nederlands Chinees
Deskundige en gemotiveerde vertalers voor al uw professionele vertalingen - Vertaalbureau Grenzeloos

Handel met China van groot belang

China heeft een van de grootste economieën ter wereld. Deze draait op de export van goederen. Dit maakt het land sterk afhankelijk van de wereldwijde vraag naar producten. China is een van onze grootste handelspartners. Nederlandse bedrijven importeerden in 2021 voor 53,6 miljard euro aan goederen uit China. Hiermee is Nederland voor China een belangrijke toegangspoort naar andere Europese markten. (Bron: Kamer van Koophandel, 2022)

Zoekt u voor uw vertalingen Nederlands Chinees een deskundig vertaler? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst met vertalingen Nederlands Chinees.

Een vertaling uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Enkele van onze tevreden klanten
Referenties - ZoZit't - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Stream - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Refill Butiken - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - IT mobile - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Boingk - Vertaaalbureau Grenzeloos