Vakgebieden waarin wij vertalen

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke taal, daarom heeft iedere vertaler een eigen specialisatie in zowel een taal als vakgebied. Op deze manier wordt elke opdracht correct vertaald. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

  • Financiële vertalingen behoeven vertalers die bekend zijn met de financiële sector. Vertaalbureau Grenzeloos beschikt over ruime ervaring op financieel gebied en in alle denkbare taalcombinaties.
  • Juridische vertalingen vergen uiterste precisie. Onze ervaren vertalers beschikken over een juridische achtergrond en vertalen uw document perfect. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tekst altijd juist geïnterpreteerd wordt.
  • Medische vertalingen laten wij over aan onze specialisten met medische kennis. Alle terminologieën worden zo op een correcte wijze toegepast en vertaald. Onze medewerkers zijn bekend met het medisch jargon.
  • Technische vertalingen vereisen specifieke tools. Deze vertalingen worden door een revisor nagelezen. Tevens maken we gebruik van een softwaretool met vertaalgeheugen, hetgeen voor een technische vertaling onontbeerlijk is. Door het gebruik van deze tool ontstaat consistentie in de vertaling en voorkomen we dat er in het document graduele verschillen ontstaan.
  • Commerciële vertalingen spelen bij de promotie van producten of diensten een belangrijke rol. U kunt bij een goede commerciële vertaling niet zien dat het om een vertaling gaat.
  • Website vertalingen zijn commercieel, beknopt, direct en gericht op interactie. Uw website is uw persoonlijke visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat de teksten op uw website ook excelleren in elke andere gewenste taal.
  • Beëdigde vertalingen: een beëdigde vertaling betreft een rechtsgeldige vertaling. Deze is voorzien van een verklaring, handtekening en een ambtsstempel van een beëdigd vertaler.
Alle vakgebieden waarin wij vertalen - Vertaalbureau Grenzeloos

Vertrouwen op professionaliteit

U kiest een vertaalbureau in de meeste gevallen op basis van vakgebieden, prijs en vertrouwen. Het is een kunst om een vertaling aan te leveren waarbij uw professionaliteit en visie perfect in een andere taal worden overgebracht aan internationale collega’s, klanten of wellicht potentiële kopers. Wij regelen dit voor u!

Teamwork - Vertaalbureau Grenzeloos

Gespecialiseerde vertalers voor uw vertalingen

Vertaalbureau Grenzeloos beschikt over een grote groep vaste vertalers en een uitgebreid aanvullend netwerk van vertalers met hun eigen specialisme. Daardoor zijn wij altijd in staat uw opdracht aan de meest geschikte vertaler te koppelen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en voorzien u van een perfecte vertaling.

Een vertaling uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Enkele van onze tevreden klanten
Referenties - ZoZit't - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Stream - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Refill Butiken - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - IT mobile - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Boingk - Vertaaalbureau Grenzeloos