Vertaalbureau Grenzeloos

Wij helpen u uw boodschap aan iedereen over te brengen

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke taal, wij bieden u voor elke taal en/of niche dé vertaler die u nodig heeft!

Vakgebieden van vertalen

U kiest een vertaalbureau in de meeste gevallen op basis van vakgebieden, prijs en vertrouwen. Het is een kunst om een vertaling aan te leveren waarbij uw professionaliteit en visie perfect in een andere taal worden overgebracht aan internationale collega’s, klanten of wellicht potentiële kopers. Wij regelen dit voor u! Vertaalbureau Grenzeloos beschikt over een grote groep vaste vertalers en een uitgebreid aanvullend netwerk van vertalers met hun eigen specialisme. Daardoor zijn wij altijd in staat uw opdracht aan de meest geschikte vertaler te koppelen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en voorzien u van een perfecte vertaling.
Wilt u ons inhuren voor uw vertaalopdracht? Dan kunt u direct een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl of bel naar 06 – 361 303 15.

Contact opnemen Vrijblijvende offerte aanvragen

Specialistische vakgebieden

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke taal, daarom heeft iedere vertaler een eigen specialisatie in zowel een taal als vakgebied. Op deze manier wordt elke opdracht correct vertaald. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

  • Medische vertalingen laten wij over aan onze specialisten met medische kennis. Alle terminologieën worden zo op een correcte wijze toegepast en vertaald. Onze medewerkers zijn bekend met het medisch jargon.
  • Website vertalingen zijn commercieel, beknopt, direct en gericht op interactie. Uw website is uw persoonlijke visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat de teksten op uw website ook excelleren in elke andere gewenste taal.
  • Juridische vertalingen vergen uiterste precisie. Onze ervaren vertalers beschikken over een juridische achtergrond en vertalen uw document perfect. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tekst altijd juist geïnterpreteerd wordt.
  • Technische vertalingen vereisen specifieke tools. Deze vertalingen worden door een revisor nagelezen. Tevens maken we gebruik van een Translation Memory, een softwaretool die voor een technische vertaling onontbeerlijk is. Door het gebruik van deze tool ontstaat consistentie in de vertaling en voorkomen we dat er in het document graduele verschillen ontstaan.
  • Financiële vertalingen behoeven vertalers die bekend zijn met de financiële sector. Vertaalbureau Grenzeloos beschikt over ruime ervaring op financieel gebied en in alle denkbare taalcombinaties.
shutterstock 613400372 scaled - Vakgebieden

Uw betrouwbare partner in taal

Sommige vertaalfouten kunnen een groot effect op u en/of uw bedrijf hebben, daarom besteden de vertaalprofessionals van ons bureau ook aandacht aan de tone of voice, de context van de situatie en de culturele aspecten van een tekst. Wij kijken dus niet alleen naar de bron- en doeltaal, maar ook naar het vakgebied, de specifieke terminologie en de samenhang van de vertaling. Wij zijn uw ervaren en betrouwbare partner in taal. Onze missie? Taalbarrières op zakelijk én persoonlijk vlak als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Uw succes is ons succes. Op Vertaalbureau Grenzeloos kunt u rekenen!

Contact opnemen