Over ons

Vertaalbureau Grenzeloos

Wij helpen u uw boodschap aan iedereen over te brengen!

Dit doen we

We zijn een vertaalbureau dat alles doet wat nodig is om de taalbarrière tussen mensen en bedrijven te overwinnen. Wij zorgen ervoor dat men u in het buitenland begrijpt en dat u het buitenland begrijpt. Ideaal om uw doelstellingen te halen op een aangename, efficiënte en effectieve manier.

Zo doen we dat

Goed en snel. Vanuit een relatief klein zenuwcentrum sturen we als een verkeerstoren een groot netwerk van vertalers aan. Onze trafficmanagers hebben, net als de verkeersleiders, al het actuele verkeer in beeld. U heeft maar met één van ons te maken, en deze professional weet altijd precies de status van uw opdracht. Ook staat uw contactpersoon ervoor garant dat uw opdracht goed en op tijd wordt uitgevoerd. Onze vertalers werken per definitie vanuit huis. Dit bespaart kosten, reistijd en levert flexibiliteit op. Zeker als u bedenkt dat bijna 40% van onze vertalers in het buitenland woont. Dit zijn voordelen die u in de prijs terug ziet.

Goed

Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Ook besteden zij aandacht aan culturele gewoonten en de toon van de tekst.

Snel

Een vertaling is vaak een noodzakelijke slag tussen twee processtappen. Oponthoud door de vertaling is vervelend. Wij garanderen u dat we zeer snel uw tekst kunnen vertalen, en dat we altijd de overeengekomen deadline halen.

Wie we zijn

Wij zijn internationaal georiënteerd. Wij houden ervan betrokken te zijn bij en een bijdrage te leveren aan internationale transacties.

 • Contact opnemen

  Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
  Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

shutterstock 706662169 scaled - Over ons

Over Vertaalbureau Grenzeloos

Vertaalbureau Grenzeloos is het vertaalbureau van Nederland voor de vertaling van al uw teksten. Wij zijn er om problemen met taalbarrières tussen personen en organisaties te voorkomen. Door uw tekst nauwkeurig te vertalen kunnen ook mensen in het buitenland de tekst begrijpen. Wij werken snel en goed en houden de opdrachten die we binnenkrijgen nauwgezet in de gaten en sturen deze door aan een vertaler die gespecialiseerd is in uw tekst.

De wijze waarop wij ons netwerk en onze opdrachten beheren zorgt ervoor dat deze altijd goed en op tijd wordt uitgevoerd. Omdat onze vertalers veelal vanuit huis werken kunnen wij kosten besparen. Dit voordeel wordt aan u doorberekend.

Als vertaalbureau dat gespecialiseerd is in al uw teksten vertaald door vakspecialisten leveren wij diverse diensten. Veel van onze vertalers zijn werkzaam in het buitenland. Als native speaker weten zij als geen ander hoe zij de juiste toon in de teksten kunnen aanbrengen. Ook wordt bij het vertalen rekening gehouden met culturele gewoonten. U kunt bij Vertaalbureau Grenzeloos terecht voor:

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Technische teksten – Webteksten – Juridische documenten

Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bereken hier gemakkelijk de kosten van uw vertaling

 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • Basis talen
  • Basis talen
 • Vul in het onderstaande vak uw mailadres in voor een offerte op maat:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Een allround vertaalbureau gezocht? Laat Vertaalbureau Grenzeloos uw specialistische teksten vertalen. Wij bieden u vertaalde teksten van hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Vraag direct online een offerte aan! Dit kunt u doen door het online offerteformulier in te vullen en eventueel uw bestand daarbij te uploaden. Voor meer informatie over ons of onze dienstverlening kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 06 361 303 15.