Dit doen we

We zijn een vertaalbureau dat alles doet wat nodig is om de taalbarrière tussen mensen en bedrijven te overwinnen. Wij zorgen ervoor dat men u in het buitenland begrijpt en dat u het buitenland begrijpt. Ideaal om uw doelstellingen te halen op een aangename, efficiënte en effectieve manier.

Zo doen we dat

Goed en snel. Vanuit een relatief klein zenuwcentrum sturen we als een verkeerstoren een groot netwerk van vertalers aan. Onze trafficmanagers hebben, net als de verkeersleiders, al het actuele verkeer in beeld. U heeft maar met één van ons te maken, en deze professional weet altijd precies de status van uw opdracht. Ook staat uw contactpersoon ervoor garant dat uw opdracht goed en op tijd wordt uitgevoerd. Onze vertalers werken per definitie vanuit huis. Dit bespaart kosten, reistijd en levert flexibiliteit op. Zeker als u bedenkt dat bijna 40% van onze vertalers in het buitenland woont. Dit zijn voordelen die u in de prijs terug ziet.

Goed

Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Ook besteden zij aandacht aan culturele gewoonten en de toon van de tekst.

Snel

Een vertaling is vaak een noodzakelijke slag tussen twee processtappen. Oponthoud door de vertaling is vervelend. Wij garanderen u dat we zeer snel uw tekst kunnen vertalen, en dat we altijd de overeengekomen deadline halen.

Wie we zijn

Wij zijn internationaal georiënteerd. Wij houden ervan betrokken te zijn bij en een bijdrage te leveren aan internationale transacties.