Vertalingen Nederlands Engels

Bent u op zoek naar een vertaalbureau, omdat u snel een vertaling naar het Engels nodig heeft? Wij vertalen uw opdracht nauwkeurig en tegen een heel scherp tarief. Een goede Engelse vertaling is meer dan een tekst omzetten naar de juiste taal. Wij beschikken daarom over een groot aantal vaste en native vertalers, zodat teksten foutloos worden vertaald en er rekening wordt gehouden met de cultuur en toon van de tekst.

Britten zijn trots op producten uit eigen land, maar hebben zeker oog voor kwalitatieve en innovatieve Nederlandse producten en diensten. Sinds het vertrek van het VK uit de EU gelden voor zakendoen met het VK andere regels. Voor importeurs en exporteurs die zakendoen met het VK gelden douaneverplichtingen zoals invoer- en uitvoeraangiftes, keuringen, exportcertificaten en exportdocumenten.

Vertaalbureau Grenzeloos Engels vertaalbureau
Deskundige en gemotiveerde vertalers voor al uw professionele vertalingen - Vertaalbureau Grenzeloos

Ook na Brexit blijft het VK een belangrijke handelspartner

Het Verenigd Koninkrijk staat in de top vijf van Nederlandse exportbestemmingen. In het VK, dat bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland, liggen vooral kansen in de duurzame energie, hightechsystemen en -materialen, duurzame mobiliteit, life sciences & health en agri-food. De Nederlandse goederenexport naar het VK steeg in 2021 naar 38 miljard euro. Een stijging van 8,8%. (Bron: Kamer van Koophandel, 2022)

Zoekt u voor uw vertalingen Nederlands Engels een deskundig vertaler? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst met vertalingen Nederlands Engels.

Een vertaling uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Enkele van onze tevreden klanten
Referenties - ZoZit't - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Stream - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Refill Butiken - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - IT mobile - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Boingk - Vertaaalbureau Grenzeloos