Vertalingen Nederlands Roemeens

Heeft u een vertaling Nederlands Roemeens nodig? Laat het over aan één van de specialisten van Vertaalbureau Grenzeloos! Of het nu een juridische, medische, technische of commerciële tekst betreft, wij vertalen probleemloos voor u van en naar het Roemeens. Onze vertalers werken snel en aan één opdracht tegelijk. Dat maakt dat wij u snelle doorlooptijden en vertalingen van uitstekende kwaliteit kunnen bieden. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Roemenië biedt veel zakelijke kansen in de land- en tuinbouwsector. Ook op andere gebieden zoals gezondheidszorg, afvalbeheer, ICT en automotive zijn er mogelijkheden. Wij helpen u daarbij met vertalingen naar het Roemeens.

Vertaalbureau Grenzeloos - Vertalingen Nederlands Roemeens
Alle vakgebieden waarin wij vertalen - Vertaalbureau Grenzeloos

Roemenië: een land dat volop in ontwikkeling is

Door relatief lage binnenlandse productie, is er veel behoefte aan medicijnen en medische apparaten in Roemenië. Deze markt laat groei zien. Daarnaast investeren organisaties zoals de Wereldbank, Europese Unie en Europese Investeringsbank veel geld in vooral de ziekenhuiszorg.

In de Roemeense fruitsector is behoefte aan modernisering. De Roemeense overheid zet actief in op de ontwikkeling van deze sector. Dit creëert kansen voor Nederlandse bedrijven.  (Bron: Kamer van Koophandel & RVO, 2022)

Zoekt u voor uw vertalingen Nederlands Roemeens een deskundig vertaler? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst met vertalingen Nederlands Roemeens.

Een vertaling uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Enkele van onze tevreden klanten
Referenties - ZoZit't - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Stream - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Refill Butiken - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - IT mobile - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Boingk - Vertaaalbureau Grenzeloos