Vertalingen Nederlands Spaans

Bij Vertaalbureau Grenzeloos bent u aan het juiste adres om uw teksten naar het Spaans te laten vertalen. Het is één van de meest gesproken talen ter wereld, het staat namelijk op de tweede plek (De Chinese taal neemt de eerste plaats in). Voor maar liefst 500 miljoen mensen is Spaans de moedertaal. Wij helpen u uw document, website, brief of contract van of naar het Spaans te vertalen. Bij ons bent u verzekerd van een lage prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Nederland en Spanje zijn belangrijke handelspartners voor elkaar. De belangrijkste economische sectoren in Spanje zijn de toeristen-, horeca- en financiële sector. Spanje is na Duitsland de tweede automobielproducent van de EU.

Vertaalbureau Grenzeloos - Vertalingen Nederlands Spaans
Alle vakgebieden waarin wij vertalen - Vertaalbureau Grenzeloos

Spanje: land van de costa’s maar ook van kansen op zakelijk gebied

Spanje is een favoriet vakantieland voor vele jongeren vanwege de mooie stranden, de bars en restaurants, maar ook voor alle andere reizigers is er genoeg te doen en te zien in Spanje. Toerisme is van groot belang, en op cultureel gebied is Spanje een bruisend land. Denk maar aan een stad als Barcelona, met zijn architectuur van Gaudi, de tapas om lekker van te genieten en ga zo maar door.

De omvang van de afzetmarkt, de sterke financiële sector en het feit dat Spanje de vierde economie van de eurozone is maken dat veel Nederlandse ondernemers al actief zijn op de Spaanse markt. Volgens cijfers van het CBS exporteerden Nederlandse ondernemers in 2021 goederen ter waarde van ruim 18 miljard euro naar Spaanse afnemers. In 2020 was deze waarde 14,4 miljard euro. De belangrijkste exportproducten die van Nederland naar Spanje gaan zijn medicinale en farmaceutische producten en elektrische apparaten. (Bron: Kamer van Koophandel, 2022)

Zoekt u voor uw vertalingen Nederlands Spaans een deskundig vertaler? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst met vertalingen Nederlands Spaans.

Een vertaling uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Enkele van onze tevreden klanten
Referenties - ZoZit't - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Stream - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Refill Butiken - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - IT mobile - Vertaaalbureau Grenzeloos
Referenties - Boingk - Vertaaalbureau Grenzeloos