Vertaalbureau Rotterdam

Wilt u teksten laten vertalen en bent u daarom op zoek naar een vertaalbureau in Rotterdam? Vertaalbureau Grenzeloos kan al uw opdrachten nauwkeurig vertalen tegen de beste prijs. Wij vertalen uw teksten naar elke gewenste taal en leveren altijd de beste kwaliteit en service. Dit kunnen wij garanderen, omdat uw opdrachten worden vertaald door native speakers. Zij zetten het niet alleen om naar de juiste taal, maar houden ook rekening met de tone-of-voice van de tekst.

Over Vertaalbureau Grenzeloos

We zijn een vertaalbureau dat alles doet wat nodig is om de taalbarrière tussen mensen en bedrijven te overwinnen. Wij zorgen ervoor dat men u in het buitenland begrijpt en dat u het buitenland begrijpt. Ideaal om uw doelstellingen te halen op een aangename, efficiënte en effectieve manier.

U heeft altijd één aanspreekpunt bij Vertaalbureau Grenzeloos en deze persoon weet altijd precies de status van uw opdracht. We doen ons vertaalwerk goed en snel en altijd op tijd. Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Ook besteden zij aandacht aan culturele gewoonten en de toon van de tekst.

Beëdigde vertalers

In ons netwerk beschikken we over beëdigde vertalers. Zij zijn beëdigd door de rechtbank, na het afleggen van zware verplichte examens. Voor u houdt dit in dat u documenten die bedoeld zijn voor officiële doeleinden, door ons kunt laten vertalen. Onze beëdigde vertalers zijn bevoegd een gewaarmerkte vertaling af te geven. Ook in het buitenland is voor officiële documenten een beëdigde vertaling vereist. Een buitenlandse autoriteit, wil een bevestiging van de Nederlandse Staat zien van de beëdigde vertaler. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten.

Onze specialistische vakgebieden

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke vaktaal, daarom heeft elke vertaler een specialisme. Op deze manier wordt elke opdracht correct en professioneel vertaald. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Offerte aanvragen

Voor ons is elke vertaling van belang. Wij garanderen de beste vertaling en een snelle levering. Als u een vertaalbureau in Rotterdam zoekt, kunt u ook gerust bij ons terecht. Wilt u meer informatie of graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan bij het meest grenzeloze vertaalbureau van Nederland!