Spaans vertaalbureau

Bent u op zoek naar een vertaalbureau die uw Spaanse vertaling snel levert? Maak dan kennis met Spaans vertaalbureau Grenzeloos! Spaans is één van de meest gesproken talen ter wereld en staat op de tweede plek. Wij helpen u uw document, website, brief of contract naar of vanuit het Spaans te vertalen. Bij Vertaalbureau Grenzeloos bent u verzekerd van een lage prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Diverse soorten Spaans

Standaard Spaans bestaat eigenlijk niet, wist u dat? Er worden in Spanje zowel verschillende dialecten, als talen gesproken. Om verwarring te voorkomen zetten we ze voor u op een rijtje:

  • Spaans (Castiliaans)
  • Baskisch
  • Catalaans
  • Aranees
  • Galicisch

De officiële nationale taal die in Spanje gesproken wordt is Castiliaans. De andere vier zijn
regionaal gesproken talen. Spaanse vertalingen worden alleen door onze Spaans sprekende vertalers uitgevoerd. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardige vertaling.

Specialistische Spaanse kennis

Er zijn Spaanse vertalingen die specialistische kennis vereisen. Denk hierbij aan een overeenkomst, financieel rapport, brochure of website. Voor Vertaalbureau Grenzeloos is dit geen enkel probleem. Naast de bron- en doeltaal kijken wij ook naar de context van de vertaling, specifieke terminologie, het vakgebied en de tone of voice. Al onze vertalers hebben zo hun eigen specialisme, denk aan:

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Grenzeloos?

Grenzeloos is hét Spaans vertaalbureau om al uw Spaanse teksten door te laten vertalen. Wij beschikken over veel kennis op het gebied van de Spaanse taal en cultuur. Elke opdracht nemen wij aan, of deze nou groot of klein is! Wij vertalen uw teksten met plezier en garanderen altijd een onzichtbare vertaling. Hiermee bedoelen we dat niemand ziet dat het om een vertaling gaat. Doordat wij de opdracht en de capaciteit van onze vertalers kennen, zijn wij in staat vooraf een juiste inschatting te maken of de juiste vertaler in staat is de opdracht op tijd te leveren. Zo komt uw opdracht nooit in de knel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.