Grenzeloos in taal en service

Bent u op zoek naar een perfecte, snelle en betaalbare vertaling?

Maak dan kennis met Vertaalbureau Grenzeloos, uw partner in taal. Wij zijn er voor al uw vertaalopdrachten. Het bureau zorgt voor een correcte vertaling in elke gewenste taal. Vertaalbureau Grenzeloos stuurt u niet van het kastje naar de muur, maar gelooft in een persoonlijke benadering om u nóg beter van dienst te zijn. Zodra uw opdracht binnen is, wordt er direct contact met u opgenomen.

Voordat we met uw teksten beginnen en iets moois voor u neerzetten, bespreekt uw persoonlijke trafficmanager vooraf al uw wensen, behoeften en bijzonderheden met u. Vervolgens ontvangt u per mail een bevestiging van de gemaakte afspraken, zoals de opleverdatum en de prijs. Heeft u tussentijds vragen, aanvullingen of wilt u een wijziging doorvoeren? Geen enkel probleem. Vertaalbureau Grenzeloos staat voor u klaar. U kunt 24 uur per dag bij uw trafficmanager terecht. Wij helpen u graag met al uw vertaalbehoeften. Zowel in taal als service, vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van uw tekst; bij ons kunt u de beste kwaliteit verwachten!

Kristalhelder proces

Bent u er klaar voor om uw vertaalproject te starten? Vertaalbureau Grenzeloos gaat onmiddellijk voor u aan de slag. Achter de schermen hanteren wij een werkprotocol dat kwaliteit en een tijdige levering garandeert. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Een professionele vertaling is immers veel meer dan alleen het omzetten van een tekst naar een andere taal. Er dient rekening gehouden te worden met het vakgebied, speciale terminologieën, de tone-of-voice en de context van de tekst. Volgens ons komt een vertaling het beste tot zijn recht wanneer dit wordt uitgevoerd door een gecertificeerd vertaler.

Onze missie is het leveren van een perfecte vertaling, daarom gaat een opdracht pas bij 100% tevredenheid de deur uit. Vertaalbureau Grenzeloos selecteert haar vertalers op basis van vakkennis, moedertaal en professionaliteit. Het is niet voor niets dat meer dan 40% van onze vertalers in het buitenland woont en ware native speakers zijn. Zij zijn perfect in staat uw tekst in de gewenste taal en cultuurstijl uit te drukken. De prijs van uw opdracht wordt vastgesteld aan de hand van het aantal woorden, de moeilijkheidsgraad van de tekst en de vereiste opleveringsdatum. De bron en doeltaal spelen tevens een rol. Om de juiste prijs te bepalen verzoeken wij u het originele document naar ons te mailen, faxen of op te sturen

Altijd op tijd

Samenwerken met Vertaalbureau Grenzeloos betekent dat u kunt rekenen op gekwalificeerde en ervaren vertaalprofessionals. Dankzij onze vaste kern freelance vertalers en aanvullend uitgebreid netwerk, zijn wij in staat de juiste taalexpert aan uw project te koppelen. Vertaalbureau Grenzeloos kent de werkvoorraad van de vertalers en hun beschikbare capaciteit. Wij kunnen daardoor vooraf een juiste inschatting maken of de meest geschikte vertaler de opdracht tijdig kan aanleveren. Bij elke opdracht bouwen wij een extra tijdsmarge van 25% in, zodat uw opdracht nooit in de knel komt.

U ontvangt op deze manier de kwaliteit die u wenst én verdient. Is een spoedlevering van belang voor u? Wij zorgen ervoor zonder in te leveren op kwaliteit. Over de hele wereld zetten onze vertalers zich voor u in, zodat u altijd uw opdracht tijdig ontvangt. Elke vertaling kunt u met een gerust hart aan Vertaalbureau Grenzeloos overlaten!