CV vertaling Engels

Zoekt u een vertaalbureau dat uw cv kan vertalen naar perfect Engels? Heeft u in het buitenland uw droomvacature gezien en wilt u er volledig voor gaan? Dan is het logisch dat u voor alle zekerheid een vertaalbureau wilt inschakelen voor uw cv vertaling naar het Engels. Vertaalbureau Grenzeloos helpt u graag uw droom te verwezenlijken door voor u uw cv te vertalen naar 100% correct Engels. Wij beschikken over een groot netwerk van Engelse vertalers. Zij zijn allemaal gecertificeerd en lid van een beroepsorganisatie. Bevat uw cv veel specifieke vakjargon? Geen zorgen, Vertaalbureau Grenzeloos is onder andere gespecialiseerd in technische, financiële, medische, juridische en wetenschappelijke vertalingen. Wij zorgen ervoor dat de vertaling vloeiend is en dat alle vaktermen correct vertaald zijn.

Snel uw CV vertaling in het Engels

Wanneer een vacature online komt, krijg je vaak maar een beperkte tijd om te reageren. Daarom is het voor u van uiterst groot belang dat de vertaling geen vertraging veroorzaakt, waardoor u wellicht voor niets zoveel moeite heeft gedaan. Zodra wij uw cv voor vertaling naar het Engels binnen hebben gekregen, neemt onze trafficmanager binnen een paar uur contact met u op om uw wensen te bespreken. U ontvangt vervolgens per mail de gemaakte afspraken, opleverdatum en de prijs. Eén van onze ervaren vertalers gaat daarna direct voor u aan de slag met uw cv vertalen naar Engels. Wij zijn de snelste vertaler die u maar kunt vinden. Binnen enkele uren weet u al wat de prijs van de vertaling is en wanneer deze door ons wordt opgeleverd.

U kunt altijd op ons rekenen dankzij de korte doorlooptijden, hoge kwaliteitseisen en flexibele vertalers. Heeft u tussentijds nog een opmerking of wijziging die u wilt doorgeven? Geen enkel probleem, onze trafficmanager staat namelijk 24 uur per dag voor u klaar. Een cv vertaling naar het Engels is bij Vertaalbureau Grenzeloos perfect geregeld!

Kwaliteit staat voorop

Samenwerken met Vertaalbureau Grenzeloos betekent dat u altijd kwaliteit mag verwachten. Zo wordt uw cv bij ons altijd nog extra op fouten gecontroleerd door een specialist op inhoudelijk gebied. Daardoor kunnen wij een exacte en betrouwbare vertaling leveren, met de juiste termen en de juiste woordkeuze. Over de hele wereld zetten onze vertalers zich voor u in, zodat u altijd uw opdracht tijdig ontvangt. Elke cv vertaling kunt u met een gerust hart aan Vertaalbureau Grenzeloos overlaten!

Stuur uw CV direct op!

Wilt u pijlsnel uw cv laten vertalen naar Engels door Vertaalbureau Grenzeloos? Neem dan contact met ons op en stuur ons direct uw cv toe of vraag vrijblijvend een offerte aan. Spoedvertalingen zijn voor ons geen enkel probleem.

De prijs van uw vertaalopdracht wordt vastgesteld aan de hand van het aantal woorden, de moeilijkheidsgraad van de tekst en de vereiste opleveringsdatum. De bron- en doeltaal spelen tevens een rol. Om de juiste prijs te bepalen, verzoeken wij u uw cv naar ons te mailen of op te sturen.