Grenzeloze vertalingen

Gaat uw organisatie de internationale markt betreden? Wilt u een contract opstellen voor een grote Duitse klant of is het een heel pakket van teksten, handboeken, website en juridische processen? Wat uw wensen ook zijn: Vertaalbureau Grenzeloos helpt u graag verder!

Vertalingen naar welke taal dan ook vereisen een hoge mate van nauwkeurigheid, kennis van buitenlandse talen, culturen en vakterminologie. Daarom is het aan te raden dit over te laten aan een kundige partij. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in het vertalen van elk document naar iedere gewenste taal. Wij vertalen, zoals de naam al suggereert, grenzeloos! Een greep uit ons talenaanbod:

china - Alle talenChinees
duits 1 - Alle talenDuits
engels - Alle talenEngels
fins - Alle talenFins
frans - Alle talenFrans
italiaan - Alle talenItaliaans
noors - Alle talenNoors
Pools - Alle talenPools
Portuguese - Alle talenPortugees
romeens 1 - Alle talenRoemeens
spaans - Alle talenSpaans
turks - Alle talenTurks
zweeds - Alle talenZweeds
shutterstock 706662169 scaled - Alle talen

Spoedopdrachten

Ook voor spoedopdrachten kunt u bij ons vertaalbureau terecht. Wij halen altijd de deadline. Dit doen we door gebruik te maken van ons grote netwerk van vertalers. Onze freelance vertalers zitten niet alleen in Nederland, maar wonen ook in het buitenland. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw tekst goed vertaald wordt.

Een vertaler die voor ons vertaalbureau werkt, krijgt altijd één opdracht per keer. Hierdoor kunnen onze vertalers met hun volle aandacht aan uw opdracht werken en verzekeren wij de kwaliteit van de vertalingen.

U mag 24 uur per dag contact met ons vertaalbureau opnemen. Binnen enkele uren voorzien wij u van een prijsopgave en de deadline. Zo houdt ons vertaalbureau elke dag tevreden klanten.

Spoedopdracht aanvragen

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Technische teksten – Webteksten – Juridische documenten

Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alle talen: van Fins tot Turks

Ons vertaalbureau heet Grenzeloos en dat is met een reden: wij vertalen grenzeloos. Welke taal u ook nodig heeft: onze vertaler vertaalt elk document naar iedere gewenste taal. Een greep uit de talen die wij beheersen:

 • Fins
 • Chinees
 • Zweeds
 • Portugees
 • Frans
 • Duits
 • Spaans
 • Noors
 • Engels
 • Roemeens
 • Italiaans
 • Turks

Vakspecialisten

Branches en beroepen hebben ieder hun eigen taal, wij hebben daar ervaren professionals voor in dienst. Beëdigde vertalers als het om officiële documenten gaat en natuurlijk vakspecialisten wanneer het technische, juridische, financiële en commerciële documenten betreft. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan ervaren vertalers van over de hele wereld, kunnen wij u te allen tijde koppelen aan een geschikte vertaler voor uw opdracht. Staat de gewenste taal waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Beëdigde vertaling

Wij voorzien vele organisaties van beëdigde vertalingen. Dit betreft een rechtsgeldig gemaakte vertaling, gewaarmerkt van een verklaring, handtekening en een ambtsstempel van een beëdigde vertaler.

Documenten die bestemd zijn voor officiële doeleinden vereisen een beëdigde vertaling. Het gaat hierbij onder meer om documenten uit openbare registers (kadaster, hypotheekregister), documenten van de Burgerlijke Stand en andere officiële documenten zoals diploma’s, accountantsverklaringen en notariële stukken.

shutterstock 613400372 scaled - Alle talen

Legalisatie en apostille

In het buitenland is voor officiële documenten eveneens een beëdigde vertaling noodzakelijk. Een buitenlandse autoriteit wenst een bevestiging van de Nederlandse Staat van de beëdigde vertaler te zien. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten. Dit noemt men ook wel legalisatie van de vertaling. Dit kent een korte en volledige procedure.

 • Legalisatie (volledig): een uitgebreide procedure voor niet-verdragslanden.
 • Apostille (verkort): een verkorte procedure voor verdragslanden, dit is goedkoper en sneller.

Het laten legaliseren van een beëdigde vertaling is in Nederland een tijdrovend proces. Echter is er met een aantal landen afspraken gemaakt, waardoor een apostille (verkorte legalisatie) van de rechtbank van de vertaler volstaat. Een groot aantal landen heeft het Apostilleverdrag ondertekend, waarmee zij aangeven dat de autoriteiten in het desbetreffende land de vertaling als waarheidsgetrouwe versie van de brontekst accepteren. De apostille wordt geplaatst door de griffier van de rechtbank.

Procedure legaliseren beëdigde vertalingen

 • Een willekeurig Rechtbank in Nederland legaliseert de handtekening van de vertaler met een stempel en een handtekening.
 • Vervolgens wordt de vertaling gelegaliseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken gevestigd in Den Haag.
 • De ambassade of het consulaat van het land van bestemming legaliseert de stempel en de handtekening van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
 • Aan de hand van de verklaring (legalisering) van het consulaat of de desbetreffende ambassade weten de instanties waar u uw beëdigde vertaling aandraagt, dat het allemaal klopt en dat er naar waarheid vertaald is door een echte, beëdigde vertaler.

U wilt een uitmuntende vertaling, wij zetten onze vakspecialisten hiervoor in. Voor ons is elke vertaling van belang. Vertaalbureau Grenzeloos garandeert de beste vertaling en een snelle levering. Wij geven betekenis aan taal, op ons kunt u rekenen!

Prijsopgave

Voor de prijzen van de vertalingen kunt u op onze website kijken. Daar hebben wij een rekentool staan waarmee u een indicatie krijgt van de prijs van uw vertaling. Wilt u een precieze prijsopgave hebben? Vraag dan een offerte aan. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat deze op tijd vertaald is. Geef hiervoor in de rekentool aan dat het een spoedvertaling betreft.

Doe een prijscalculatie

Neem contact op

Een offerte aanvragen kan zeer eenvoudig online, via onze website. Wilt u liever bellen of e-mailen? Dat kan ook. U belt naahttps://www.vertaalbureaugrenzeloos.nl/alle-talen/?preview=truer 06 – 361 303 15 of u stuurt een e-mail naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Contact opnemen