Vertaling naar het Italiaans?

Italiaans is niet voor iedereen zo gemakkelijk als voor onze vertalers.

Voor kwalitatief vertaalde teksten naar het Italiaans kunt u uw vertaalopdracht daarom ook het beste overlaten aan de specialisten van Vertaalbureau Grenzeloos. Vanuit heel Nederland kunt u online een aanvraag bij ons doen en zeer vertrouwelijk uw teksten opsturen. Binnen een paar uur heeft u reactie van ons met een prijsindicatie op basis van het aantal woorden, de moeilijkheidsgraad van de tekst, de vereiste opleverdatum en de huidige taal van de tekst. Uw teksten vertalen naar het Italiaans is een eitje voor onze native speakers!

Onze werkwijze

Bent u er klaar voor om uw vertaalproject te starten? Vertaalbureau Grenzeloos gaat onmiddellijk voor u aan de slag. Wanneer uw aanvraag bij ons binnenkomt en wij de tekst bekeken hebben, nemen we telefonisch contact op om afspraken te maken over de opdracht, prijs en opleverdatum. Deze afspraken krijgt u naderhand bevestigd per e-mail. Wij zoeken de juiste vertaler met de passende expertise voor uw tekst en laten uw tekst vertalen naar het Italiaans of een andere gewenste taal. Voor de opleverdatum controleren wij uw tekst nog eens extra, zodat we absolute kwaliteit kunnen garanderen.

U heeft altijd één aanspreekpunt bij ons die precies weet hoe het ervoor staat met uw opdracht. U kunt Vertaalbureau Grenzeloos echter 24 uur per dag bereiken en er is altijd iemand die u te woord kan staan. Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit, besteden we ook aandacht aan culturele gewoonten en de tone of voice van uw tekst. Zo doen we er alles aan om er een kwalitatief vertaalde tekst van te maken, of zoals wij da noemen ‘een onzichtbare vertaling’. Aan de vertaalde tekst zal niet te zien zijn dat het om een vertaling gaat. Voor die kwaliteit gaan wij.

Onze specialistische vakgebieden

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke vaktaal. Daarom heeft elke vertaler een specialisme. Op deze manier wordt elke opdracht correct en professioneel vertaald. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen voor teksten vertalen naar het Italiaans doet u door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per mail of via ons aanvraag-/contactformulier. Hierin vult u uw wensen en de kenmerken van uw tekst in. Het formulier spreekt verder voor zich. Wij zullen dan binnen een paar uur contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. Vertaalbureau Grenzeloos help u graag aan een kwalitatieve vertaling naar het Italiaans of een andere taal!