Vertaling Nederlands Engels

Heeft u snel een vertaling Nederlands-Engels nodig? Wij bieden een snelle vertaling van uw opdracht tegen een zeer scherpe prijs! Onze vertalers werken aan één opdracht tegelijk, zodat u verzekerd bent van een tijdige oplevering. Wij zijn internationaal georiënteerd en leveren graag een bijdrage aan internationale transacties. De taalbarrière tussen mensen of bedrijven halen wij graag weg, zodat iedereen elkaar begrijpt en doelstellingen behaald kunnen worden.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Vertaalbureau Grenzeloos sturen we een groot netwerk van vertalers aan. Onze trafficmanagers hebben een overzicht van alle opdrachten en welke vertaler aan de bijbehorende opdracht werkt. Omdat wij een voorstander zijn van efficiënt werken, heeft u telkens contact met uw eigen trafficmanager zodat deze al uw vragen gemakkelijk kan beantwoorden. Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor:

  • Kwaliteit
  • Snelle en tijdige levering
  • Vertaling in alle talen
  • Uitgebreid vakgebied

Grenzeloos vertaalt iedere tekst voor u, of het nu gaat om contracten, jaarafrekeningen, juridische of medische documenten. Voor elk vakgebied hebben wij gespecialiseerde vertalers. Wij snappen dat een vertaling soms nodig is om een proces soepel te laten verlopen, daarom garanderen wij een spoedige vertaling van uw opdracht.

Wilt u ons inhuren voor uw vertaalopdracht? Dan kunt u direct een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl of bel naar 06 – 361 303 15.

Contact opnemen Vrijblijvende offerte aanvragen

shutterstock 706662169 scaled - Vertaling Nederlands Engels

Spoedopdrachten

Ook voor spoedopdrachten kunt u bij ons vertaalbureau terecht. Wij halen altijd de deadline. Dit doen we door gebruik te maken van ons grote netwerk van vertalers. Onze freelance vertalers zitten niet alleen in Nederland, maar wonen ook in het buitenland. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw tekst goed vertaald wordt.

Een vertaler die voor ons vertaalbureau werkt, krijgt altijd één opdracht per keer. Hierdoor kunnen onze vertalers met hun volle aandacht aan uw opdracht werken en verzekeren wij de kwaliteit van de vertalingen.

U mag 24 uur per dag contact met ons vertaalbureau opnemen. Binnen enkele uren voorzien wij u van een prijsopgave en de deadline. Zo houdt ons vertaalbureau elke dag tevreden klanten.

Spoedopdracht aanvragen

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Technische teksten – Webteksten – Juridische documenten

Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offert aan

Dankzij ons uitgebreide vakgebied, zijn wij in staat elke tekst te vertalen. Of het nu gaat om een vertaling Nederlands-Engels of Chinees-Nederlands, wij zorgen ervoor dat u binnen no time de juiste en correcte vertaling ontvangt. Sommige vertaalfouten kunnen een groot effect op u of op uw bedrijf hebben, daarom besteden onze vertalers ook aandacht aan de toon van de tekst en culturele gewoonten. Wij bieden tevens vertalingen naar de wat minder voorkomende talen, zoals Japans en Koreaans, aan. Wilt u een stuk laten vertalen van of naar een taal die niet op onze website staat? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort natuurlijk ook tot één van de mogelijkheden.

Prijsopgave

Voor de prijzen van de vertalingen kunt u op onze website kijken. Daar hebben wij een rekentool staan waarmee u een indicatie krijgt van de prijs van uw vertaling. Wilt u een precieze prijsopgave hebben? Vraag dan een offerte aan. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat deze op tijd vertaald is. Geef hiervoor in de rekentool aan dat een spoedvertaling is.

Doe een prijscalculatie

Neem contact op

Een offerte aanvragen kan zeer eenvoudig online, via onze website. Wilt u liever bellen of e-mailen? Dat kan ook. U belt naar 06 – 361 303 15 of u stuurt een e-mail naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Contact opnemen