Wilt u teksten van het Nederlands laten vertalen naar het Chinees?

Dan kunt u uw vertaalopdracht neerleggen bij Vertaalbureau Grenzeloos.

Wij hebben een zeer ruime ervaring in vertalingen naar zeer uiteenlopende talen. Wij kunnen u garanderen dat uw vertalingen naar het Chinees foutloos en zeer kwalitatief zijn dankzij onze native speakers. 40% van onze vertalers woont in het buitenland en heeft dagelijks te maken met de taal waarnaar of waarvan zij uw tekst vertalen. Onze vertalers selecteren wij op professionaliteit, moedertaal en vakkennis. Stuur ons gerust uw teksten op voor een prijsindicatie voor het vertalen naar het Chinees.

Hoe werken wij?

Bij Vertaalbureau Grenzeloos helpen we u altijd direct. U heeft na/tijdens uw aanvraag altijd telefonisch contact met een trafficmanager die naderhand per e-mail de gemaakte afspraken over de opdracht, opleverdatum en prijs bevestigt. Vervolgens start één (of meer) van onze vertalers met het uitvoeren van uw vertaalopdracht. Onze korte doorlooptijden, hoge kwaliteitseisen en flexibele vertalers vormen het fundament dat u op ons kunt rekenen. Heeft u tussentijds vragen, wijzigingen of opmerkingen? Geen probleem! U kunt 24 uur per dag bij uw trafficmanager terecht. Uw opdracht vertalen naar het Chinees, ongeacht de huidige taal, is bij Vertaalbureau Grenzeloos snel geregeld!

Onze prijs

We zijn een vertaalbureau dat alles doet wat nodig is om de taalbarrière tussen mensen en bedrijven te overwinnen. Wij zorgen ervoor dat men u in het buitenland begrijpt en dat u de andere kant van de tafel begrijpt. Ideaal om uw doelstellingen te halen op een aangename, efficiënte en effectieve manier.

Wij bieden u vaste prijzen. Ongeacht de talencombinaties en het vakgebied. Vul het contactformulier in en geef het aantal woorden en de doeltalen op en u ontvangt direct een offerte. U krijgt de vertaling tezamen met onze factuur binnen de deadline. Grenzeloos staat voor kwaliteit met vertalers die pakkende webteksten kunnen maken. Topvertalers voor elke branche. Exit hoofdpijn!

Vraag direct een offerte aan

Wilt u direct uw tekst(en) vertalen naar het Chinees door Vertaalbureau Grenzeloos? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag aan een kwalitatieve vertaling naar het Chinees. Naast vertalingen van en naar het Chinees, vertalen wij ook andere talen probleemloos voor u. Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Zweeds, Noors, Portugees, Deens, Turks. Niets is ons te gek. Wij zorgen ervoor dat men u in het buitenland begrijpt en dat u het buitenland begrijpt. Ideaal om uw doelstellingen te behalen op een aangename, efficiënte en effectieve manier.