Vertaling Nederlands Chinees

Op korte termijn een vertaling Nederlands Chinees nodig? Laat het over aan één van de vertaalprofessionals van Vertaalbureau Grenzeloos! Wij vertalen elk document probleemloos voor u. Of het nu een technische, juridische, medisch of commerciële tekst betreft, wij regelen het voor u.

Nederlands Chinese vertalingen van topkwaliteit

Wij van Vertaalbureau Grenzeloos hebben één doel. Taalbarrières op zakelijk én persoonlijk vlak als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Wij zijn u naast het Chinees ook graag van dienst voor vertalingen van en naar andere talen. Van Aziatisch tot Spaans, Turks tot Pools en Duits tot Frans; geen taal is ons te gek. Wij zijn in staat u te allen tijde te koppelen aan een passende vertaler dankzij ons uitgebreide netwerk aan ervaren vertalers. Ook indien u een specialistische vertaling nodig heeft is dit geen enkel probleem. Al onze vertalers hebben zo hun eigen vakgebied, hierbij kunt u denken aan:

Wilt u ons inhuren voor uw vertaalopdracht? Dan kunt u direct een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl of bel naar 06 – 361 303 15.

Contact opnemen Vrijblijvende offerte aanvragen

shutterstock 706662169 scaled - Vertaling Nederlands Chinees

Spoedopdrachten

Ook voor spoedopdrachten kunt u bij ons vertaalbureau terecht. Wij halen altijd de deadline. Dit doen we door gebruik te maken van ons grote netwerk van vertalers. Onze freelance vertalers zitten niet alleen in Nederland, maar wonen ook in het buitenland. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw tekst goed vertaald wordt.

Een vertaler die voor ons vertaalbureau werkt, krijgt altijd één opdracht per keer. Hierdoor kunnen onze vertalers met hun volle aandacht aan uw opdracht werken en verzekeren wij de kwaliteit van de vertalingen.

U mag 24 uur per dag contact met ons vertaalbureau opnemen. Binnen enkele uren voorzien wij u van een prijsopgave en de deadline. Zo houdt ons vertaalbureau elke dag tevreden klanten.

Spoedopdracht aanvragen

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Kiest u voor Vertaalbureau Grenzeloos, dan kiest u voor de laagste tarieven, snelheid en uiteraard topkwaliteit. Doordat onze vertalers aan één opdracht tegelijk werken kunnen wij een snelle doorlooptijd garanderen. U wordt bij ons direct geholpen door één van onze trafficmanagers. Nadat u telefonisch contact heeft gehad, ontvangt u per mail een bevestiging met hierin de gemaakte afspraken. Mocht u in de tussentijd nog aanpassingen of wijzigingen door willen voeren, dan kunt u dit 24 uur per dag doorgeven aan uw trafficmanager.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ja ik wil een vertaling Nederlands Chinees

Neem dan snel contact met ons op en wij bespreken graag uw wensen. U kunt er tevens voor kiezen een offerte aan te vragen. Voor een correcte en betaalbare vertaling Nederlands Chinees bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft een u spoedvertaling nodig? Geen enkel probleem. Neem direct contact op en bel naar 06-36130315.

Prijsopgave

Voor de prijzen van de vertalingen kunt u op onze website kijken. Daar hebben wij een rekentool staan waarmee u een indicatie krijgt van de prijs van uw vertaling. Wilt u een precieze prijsopgave hebben? Vraag dan een offerte aan. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat deze op tijd vertaald is. Geef hiervoor in de rekentool aan dat een spoedvertaling is.

Doe een prijscalculatie

Neem contact op

Een offerte aanvragen kan zeer eenvoudig online, via onze website. Wilt u liever bellen of e-mailen? Dat kan ook. U belt naar 06 – 361 303 15 of u stuurt een e-mail naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Contact opnemen