Vertaling Engels

Bent u op zoek naar een vertaalbureau, omdat u snel een vertaling naar het Engels nodig heeft? Wij vertalen uw opdracht nauwkeurig en tegen een heel scherp tarief. Een goede Engelse vertaling is meer dan een tekst omzetten naar de juiste taal. Wij beschikken daarom over een groot aantal vaste en native vertalers, zodat teksten foutloos worden vertaald en er rekening wordt gehouden met de cultuur en toon van de tekst.

Vertaling Engelse vakgebieden

Elk vakgebied vraagt om een eigen specialisatie, onze vertalers hebben ieder een specialisme zodat uw opdracht gegarandeerd op de juiste manier vertaald wordt. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

  • Juridische vertalingen
  • Technische vertalingen
  • Website vertalingen
  • Medische vertalingen
  • Financiële vertalingen

Voor een juridische vertaling in het Engels, of welke taal dan ook, is uiterste precisie noodzakelijk; een verkeerde vertaling kan grote gevolgen hebben. Een goede beheersing van de taal is daarom nodig, evenals kennis van rechtssystemen en juridisch jargon. Technische vertalingen is specialistenwerk. Gebruiksaanwijzingen of handleidingen die letterlijk vertaald worden, kunnen wel eens compleet anders overkomen dan daadwerkelijk wordt bedoeld. Een technische vertaling dient begrijpelijk en helder te zijn, wij zorgen hiervoor. Voor een creatieve vertaling van uw website bent u bij Vertaalbureau Grenzeloos ook aan het juiste adres. Uw medische vertaling is bij ons ook in goede handen. Onze vertalers zijn op dit gebied bekend met vakjargon, zo worden termen op correcte wijze toegepast. Heeft u fiscale rapporten, jaarrekeningen of andere financiële documenten die vertaald dienen te worden? Wij laten altijd alles vertalen door vertalers met affiniteit ten aanzien van de financiële markt.

Een correct en snelle vertaling van uw tekst

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte voor uw vertaling in het Engels aan en ontvang dezelfde dag nog een prijsvoorstel op maat. Wij zijn in staat onze prijzen laag te houden, omdat onze vertalers vanuit huis werken. Dit bespaart kosten, reistijd en zorgt voor flexibiliteit en die voordelen ziet u terug in de prijs.