Vertalen naar het Spaans?

Teksten vertalen naar het Spaans laat je over aan de vertalers van Vertaalbureau Grenzeloos.

Al onze vertalers zijn native speakers en hebben een eigen specialisme waardoor ze uw teksten goed kunnen vertalen. Zowel qua spelling en tekstopbouw als inhoudelijk. Vertaalbureau Grenzeloos heeft uw teksten snel kwalitatief en naar wens vertaald.

Kwaliteitscontrole en -garantie

Samenwerken met Vertaalbureau Grenzeloos betekent dat u altijd kwaliteit mag verwachten. Zo wordt uw opdracht bij ons altijd nog extra op fouten gecontroleerd door een specialist op inhoudelijk gebied. Daardoor kunnen wij een exacte en betrouwbare vertaling leveren, met de juiste termen en de juiste woordkeuze. Over de hele wereld zetten onze vertalers zich voor u in, zodat u altijd uw opdracht tijdig ontvangt. Elke vertaling kunt u met een gerust hart aan Vertaalbureau Grenzeloos overlaten!

Doordat elke vertaler geselecteerd wordt aan de hand van hoge eisen garanderen wij kwaliteit. De prijs van uw opdracht stellen we vast aan de hand van:

  • Het aantal woorden;
  • Aanleverformaat;
  • De moeilijkheidsgraad van de tekst;
  • De vereiste opleveringsdatum;
  • De bron- en doeltaal.

Om de juiste prijs te bepalen, verzoeken wij u het document naar ons te mailen op info@vertaalbureaugrenzeloos.nl

Onze missie

Onze missie is het leveren van een perfecte vertaling, daarom gaat een opdracht pas bij 100% tevredenheid de deur uit. Vertaalbureau Grenzeloos selecteert haar vertalers op basis van vakkennis, moedertaal en professionaliteit. Het is niet voor niets dat meer dan 40% van onze vertalers in het buitenland woont en ware native speakers zijn. Zij hebben dus dagelijks te maken met de taal waarnaar of waarvan ze uw teksten vertalen. Onze native speakers zijn perfect in staat om uw tekst in de gewenste taal en cultuurstijl uit te drukken. Zij kennen de soorten formaliteiten in schrijfwijzen van hun moedertaal en kunnen de juiste kiezen voor uw teksten en doelgroep.

Een voorstel op maat

U gaat naar Vertaalbureau Grenzeloos wanneer u een enorm hoge kwaliteit wilt. Wanneer u teksten wilt vertalen naar het Spaans hoeft u dat enkel te vermelden bij uw aanvraag en wij regelen dat uw tekst zo snel mogelijk wordt vertaald naar het Spaans.

Wij vertalen in principe uw tekst van en naar elke taal die u maar wenst. Stuur uw opdracht vandaag nog op en ontvang binnen enkele uren een voorstel op maat. Onze tarieven zijn zeer scherp. Wilt u graag een prijsindicatie? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.