Heeft u een vertaling naar het Frans nodig?

Vraag direct online een vrijblijvende offerte aan bij Vertaalbureau Grenzeloos.

Binnen enkele uren heeft u een reactie en wij kunnen zeer snel uw teksten vertalen naar het Frans. Of het nou om teksten gaat voor op uw website, een brief naar een klant of om uw jaarverslag; met alle soorten teksten kunt u bij ons aankloppen. En u kunt altijd kwaliteit verwachten.

Voor een perfecte onzichtbare vertaling gaat u naar Vertaalbureau Grenzeloos. Onzichtbaar wil zeggen dat aan de vertaling niet te zien is dat het om een vertaling gaat. De tekst zal zo vloeiend lopen en goed in elkaar steken dat het helemaal klopt. Geen hakkelig vertaalde zinnen, maar een perfecte tekst alsof de tekst oorspronkelijk in het Frans geschreven is.

Onze werkwijze

Zodra er een opdracht bij ons binnenkomt, nemen wij direct contact met u op. Onze trafficmanager bespreekt met u de opdracht en uw wensen voordat wij gaan vertalen naar het Frans. Vervolgens ontvangt u per e-mail een bevestiging met de gemaakte afspraken waaronder de prijs en de opleverdatum. Onze trafficmanagers zorgen ervoor dat uw teksten door de juiste native speaker met een ruime expertise van uw vakgebied geschreven worden. Daarnaast hebben we altijd goed in kaart wat de werkvoorraad en –capaciteit van elke vertaler is, zodat we goed kunnen inschatten wanneer uw teksten geschreven zijn. Zo halen we altijd de afgesproken deadlines met onze klanten.

Wij staan bekend om onze betrokkenheid en leveren graag een bijdrage aan internationale transacties door foutloze, vloeiende vertalingen te leveren. Als vanzelfsprekend leveren wij maatwerk, want elke vertaling is uniek. U kunt bij Vertaalbureau Grenzeloos 24 uur per dag een wijziging doorvoeren bij uw persoonlijke trafficmanager. U krijgt dan ook altijd vrijwel direct een reactie.

Vertalingen binnen diverse vakgebieden

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke vaktaal. Daarom heeft elke vertaler een specialisme. Zo waarborgen we dat elke opdracht correct en professioneel wordt vertaald. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Interesse?

Heeft u interesse in ons vertaalwerk? Stuur dan vandaag nog uw wensen en teksten naar ons op en wij beginnen zo spoedig mogelijk met het vertalen naar het Frans. Binnen enkele uren heeft u een prijsindicatie en kunt u besluiten of u uw teksten door ons wilt laten vertalen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze en onze expertises? Neem dan gerust contact met op. Wij zijn altijd bereikbaar en helpen u graag zo snel mogelijk aan goede vertalingen.