Vertalen naar het Frans

Uw website, brochure, brief of nieuwsbrief laten vertalen naar het Frans? Bij Vertaalbureau Grenzeloos kunt u altijd terecht. Wij bieden scherpe prijzen, een snelle levering en beschikken over een breed vakgebied. Ons doel is het leveren van een perfecte vertaling, daarom gaat een vertaling ook pas bij 100% tevredenheid de deur uit. Wij selecteren onze vertalers op basis van vakkennis, moedertaal en professionaliteit. Bekijk hier in welke talen wij gespecialiseerd zijn.

De Franse taal en het bedrijfsleven

Wist u dat Frans in maar liefst 30 landen de officiële taal is? Daarnaast behoort het ook nog eens tot één van de zes grootste talen op het internet. In landen als Zwitserland, Canada, België en Luxemburg spreekt men ook Frans. De taal speelt een belangrijke rol in het bedrijfsleven. Gelukkig beschikt Vertaalbureau Grenzeloos over een grote groep gecertificeerde Franse vertalers. Commerciële, juridische, financiële of technische teksten vertalen zij met het grootste gemak. Stuurt u uw opdracht naar ons toe, dan neemt onze trafficmanager contact met u op om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u alle gemaakte afspraken, de datum van oplevering en prijsopgave digitaal. Indien u vragen heeft over uw opdracht of u wilt een aanvulling doorgeven kunt u altijd contact opnemen met de trafficmanager.

Vraag een offerte aan

Voor u is het uitzetten van een opdracht heel eenvoudig. Stuur ons uw opdracht toe, wij spreken een prijs met u af en u ontvangt de vertaling op de afgesproken dag. De prijs bepalen wij aan de hand van de moeilijkheidsgraad van de tekst, het aantal woorden en de gewenste opleverdatum. Bent u benieuwd naar onze prijzen of wilt u graag meer weten over vertalen naar het Frans? Neem contact met ons op via 06 361 303 15 of vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee om tot een oplossing voor uw vertaling te komen. Bij ons bent u verzekerd van eersteklas vertalingen door ervaren vertalers.