Vertaalbureau

Een vertaalbureau die uw teksten naar elke taal kan vertalen en de beste kwaliteit en service biedt? Dat is Vertaalbureau Grenzeloos. Al uw opdrachten vertalen wij nauwkeurig en tegen de beste prijs. Uw teksten worden foutloos vertaald door onze native speakers. Zij zetten het niet alleen om naar de juiste taal, maar houden ook rekening met de tone-of-voice van de tekst.

Vertaalbureau Grenzeloos: de vakgebieden

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke taal, daarom heeft elke vertaler een specialisme. Op deze manier wordt elke opdracht correct vertaald. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Beëdigde vertaling

In ons netwerk beschikken we ook over beëdigde vertalers. Zij zijn beëdigd door de rechtbank, na het afleggen van zware verplichte examens. Heeft u documenten die bestemd zijn voor officiële doeleinden, dan kunnen wij deze opdracht aan hen koppelen. Zij zijn bevoegd een gewaarmerkte vertaling af te geven.

Legalisatie en apostille

Ook in het buitenland is voor officiële documenten een beëdigde vertaling vereist. Een buitenlandse autoriteit, wil een bevestiging van de Nederlandse Staat zien van de beëdigde vertaler. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten. Dit noemt men ook wel legalisatie van de vertaling. Dit kent een korte en volledige procedure:

  • Legalisatie (volledig): een uitgebreide procedure voor niet-verdragslanden waarbij de ambassade van het betreffende land en de Nederlandse betrokken zijn
  • Apostille (verkort): een verkorte procedure voor verdragslanden, dit is goedkoper en sneller.

Voor ons is elke vertaling van belang. Wij garanderen de beste vertaling en een snelle levering. Wilt u meer informatie of graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan bij het meest grenzeloze vertaalbureau van Nederland!