Vertaalbureau Zwolle

Wilt u teksten laten vertalen voor uw Zwolse onderneming en bent u daarom op zoek naar een vertaalbureau in Zwolle? Kijk verder dan de lokale vertaalbureaus en kies voor kwaliteit. De vertalingen vormen uw visitekaartje in het buitenland en zijn dus erg belangrijk voor uw imago en geloofwaardigheid. Een zakelijke vertaling, naar welke taal dan ook, kunt u daarom het beste overlaten aan een professional.

Vertaalbureau Grenzeloos kan al uw opdrachten nauwkeurig vertalen tegen de beste prijs. Wij vertalen uw teksten naar elke gewenste taal en leveren altijd de beste kwaliteit en service. Dit kunnen wij garanderen, omdat uw opdrachten worden vertaald door native speakers. Zij zetten de tekst niet alleen om naar de juiste taal, maar houden ook altijd rekening met de tone-of-voice van de tekst en natuurlijk gespecialiseerde vakjargon.

Vertalen naar alle talen

Wanneer uw organisatie de internationale markt gaat betreden en u bijvoorbeeld een contract of andere documenten wilt opstellen voor een grote buitenlandse klant, dan moet de vertaling perfect zijn. Om miscommunicaties en erger te voorkomen. Wij kunnen vertalingen verzorgen naar welke taal dan ook. Naar iedere taal vereist een vertaling een hoge mate van nauwkeurigheid, kennis van buitenlandse talen, culturen en vakterminologie. Daarom is het aan te raden een vertaalklus over te laten aan een kundige partij. Het zou erg onprofessioneel zijn als er fouten in uw documenten staan. Bij Vertaalbureau Grenzeloos mag u erop rekenen dat onze vertalingen van en naar alle talen van een uiterst hoge kwaliteit zijn. Wij vertalen, zoals de naam al suggereert, grenzeloos!

Beëdigde vertaling

In ons netwerk beschikken we ook over beëdigde vertalers. Zij zijn beëdigd door de rechtbank, na het afleggen van zware verplichte examens. Heeft u documenten die bestemd zijn voor officiële doeleinden, dan kunnen wij deze opdracht aan hen koppelen. Zij zijn bevoegd een gewaarmerkte vertaling af te geven.

Buitenlandse documenten

In het buitenland is voor officiële documenten een beëdigde vertaling vereist. Een buitenlandse autoriteit wil een bevestiging van de Nederlandse Staat zien van de beëdigde vertaler. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten. Dit noemt men ook wel legalisatie van de vertaling. Dit kent een korte en volledige procedure:

  • Legalisatie (volledig): een uitgebreide procedure voor niet-verdragslanden waarbij de ambassade van het betreffende land en de Nederlandse betrokken zijn
  • Apostille (verkort): een verkorte procedure voor verdragslanden, dit is goedkoper en sneller.

Contact

Heeft u interesse in een vertaalbureau vanuit Zwolle, waar uw bedrijf gevestigd is? Als u voor kwaliteit gaat, neemt u gerust contact op met Vertaalbureau Grenzeloos. Wij hebben al voldoende aan opgestuurde teksten, dus het maakt niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. Laat ons dus weten wat uw wensen zijn en welke teksten u vertaald wilt zien naar welke taal. Dan zorgt één van onze vertalers ervoor dat uw vertaalopdracht op tijd en kwalitatief uitgevoerd wordt. Binnen een dag na uw contact nemen wij contact met u op.