Vertaalbureau Nijmegen

Gaat uw organisatie vanuit Nijmegen de internationale markt betreden? Wilt u een contract opstellen voor een grote Duitse klant of is het een heel pakket van teksten, handboeken, websiteteksten en juridische processen? En bent u daarom op zoek naar een vertaalbureau in Nijmegen? Wat uw wensen ook zijn: Vertaalbureau Grenzeloos helpt u graag verder!

Onze vakgebieden

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke vaktaal, daarom heeft elke vertaler van Vertaalbureau Grenzeloos een specialisme. Op deze manier wordt elke opdracht correct en professioneel vertaald. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Onze werkwijze

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Een professionele vertaling is immers veel meer dan alleen het omzetten van een tekst naar een andere taal. Er dient rekening gehouden te worden met het vakgebied, speciale terminologieën, de tone-of-voice en de context van de tekst. Volgens ons komt een vertaling het beste tot zijn recht wanneer dit wordt uitgevoerd door een gecertificeerd vertaler.

Onze missie is het leveren van een perfecte vertaling, daarom gaat een opdracht pas bij 100% tevredenheid de deur uit. Vertaalbureau Grenzeloos selecteert haar vertalers op basis van vakkennis, moedertaal en professionaliteit. Het is niet voor niets dat meer dan 40% van onze vertalers in het buitenland woont en ware native speakers zijn. Zij zijn perfect in staat uw tekst in de gewenste taal en cultuurstijl uit te drukken.

Contact opnemen

Als u een vertaalopdracht heeft, kunt u bij Vertaalbureau Grenzeloos terecht. Dus bent u op zoek naar een vertaalbureau vanuit Nijmegen? Wij vertalen uw tekst van en naar elke taal die u maar wenst. De prijs van uw opdracht wordt vastgesteld aan de hand van het aantal woorden, de moeilijkheidsgraad van de tekst en de vereiste opleveringsdatum. De bron- en doeltaal spelen tevens een rol. Om de juiste prijs te bepalen verzoeken wij u het originele document naar ons te mailen. U kunt altijd contact met ons opnemen bij interesse. Heeft u vragen? Stel ze gerust, wij beantwoorden ze graag én we verzorgen met plezier uw kwalitatief vertaalde teksten!