Vertaalbureau Leiden

Vertaalbureau in Leiden gezocht? Gaat u bijvoorbeeld vanuit Leiden de internationale markt betreden? Dan is het een zeer verstandig idee om een professionele vertaler zoals Vertaalbureau Grenzeloos in te zetten voor de vertaling van uw documenten. U zult hier geen spijt van krijgen, het professioneel laten vertalen van bedrijfsdocumenten is absoluut een goede investering. U wilt een uitmuntende vertaling, wij zetten onze vakspecialisten hiervoor in. Voor ons is elke vertaling van belang. Vertaalbureau Grenzeloos garandeert de beste vertaling en een snelle levering. Wij geven betekenis aan taal, op ons kunt u rekenen!

Waarom kiezen voor een professional?

Sommige vertaalfouten kunnen een groot effect op u en/of uw bedrijf hebben, daarom besteden de vertaalprofessionals van ons bureau ook aandacht aan de tone of voice, de context van de situatie en de culturele aspecten van een tekst. Wij kijken dus niet alleen naar de bron- en doeltaal, maar ook naar het vakgebied, de specifieke terminologie en de samenhang van de vertaling. Wij zijn uw ervaren en betrouwbare partner in taal. Onze missie? Taalbarrières op zakelijk én persoonlijk vlak als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Uw succes is ons succes. Op Vertaalbureau Grenzeloos kunt u rekenen!

Buitenlandse documenten

In het buitenland is voor officiële documenten een beëdigde vertaling vereist. Een buitenlandse autoriteit wil een bevestiging van de Nederlandse Staat zien van de beëdigde vertaler. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten. Dit noemt men ook wel legalisatie van de vertaling. U kunt hier meer lezen over legalisatie en apostille.

In ons netwerk beschikken we ook over beëdigde vertalers. Zij zijn beëdigd door de rechtbank, na het afleggen van zware verplichte examens. Heeft u documenten die bestemd zijn voor officiële doeleinden? Dan kunnen wij deze opdracht aan hen koppelen. Zij zijn bevoegd een gewaarmerkte vertaling af te geven.

Offerte aanvragen

Bij interesse in een vertaalbureau vanuit Leiden, waar u zit, kunt u contact opnemen met Vertaalbureau Grenzeloos door het contactformulier in te vullen. U kunt direct de documenten meesturen die u graag vertaald ziet.

Eerst een offerte aanvragen? Klik op de offerte-button en laat uw gegevens achter voor een offerte op maat. Bij vragen mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!