Vertaalbureau in Leiden nodig?

Bent u op zoek naar een vertaalbureau in Leiden voor een professionele vertaling? Gaat u vanuit Leiden de internationale markt betreden en wilt u direct goed van start gaan? Dan is het een zeer verstandig idee om een professionele vertaler zoals Vertaalbureau Grenzeloos in te zetten. Wij vertalen uw document op hoog niveau, inclusief correcte vakterminologie. Hoe we dit zo zeker kunnen waarborgen? Wij beschikken over een wereldwijd team van taalexperts in diverse vakgebieden. Bedrijfsdocumenten vertalen kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Voordelen ons vertaalbureau in Leiden

  • Snel, vlot en vakkundig
  • Kwalitatieve, beëdigde vertalingen
  • Goede service met duidelijke communicatie
  • Korte lijnen
  • Internationaal georiënteerd
  • Native speakers
  • Vakterminologie wordt verstaan en correct vertaald

U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen om een vertaalopdracht aan te leveren. Binnen enkele uren weet u al wat de prijs van de vertaling is en wanneer het opgeleverd wordt. Neem gerust contact met ons op voor een vertaling of bereken direct gratis wat de kosten van uw vertalingen zullen zijn via onze rekentool.

Waarom kiezen voor een professional?

Sommige vertaalfouten kunnen een groot effect op u en/of uw bedrijf hebben, daarom besteden de vertaalprofessionals van ons bureau ook aandacht aan de tone of voice, de context van de situatie en de culturele aspecten van een tekst. Wij kijken dus niet alleen naar de bron- en doeltaal, maar ook naar het vakgebied, de specifieke terminologie en de samenhang van de vertaling. Wij zijn uw ervaren en betrouwbare partner in taal. Onze missie? Taalbarrières op zakelijk én persoonlijk vlak als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Uw succes is ons succes. Op Vertaalbureau Grenzeloos kunt u rekenen!

Wat heeft u nodig?

Wij vertalen teksten van en naar alle talen. Zo kunt u ons inschakelen als vertaalbureau in Leiden voor Franstalige teksten, vertaalbureau naar Engels of als vertaalbureau van Duits naar Nederlands of Nederlands naar Chinees. Onder onze vertalers zijn veel native speakers aanwezig, tevens werkzaam in diverse vakgebieden en met kennis hiervan. Vandaar dat o.a. ook juridische vertalingen of financiële vertalingen geen enkel probleem zijn voor ons.

Vertel ons wat u nodig heeft en wat u wilt laten vertalen, dan pakken wij het professioneel voor u op. Zo kunt u tevens een boek of website op hoog niveau door ons laten vertalen. Hieronder vindt u al onze gespecialiseerde vertaaldiensten:

Professioneel vertalen: goede investering

Het laatste waarop u zit te wachten, is direct onderuit gaan bij uw zakenpartner, omdat de vertaalde documenten vol fouten staan. Dit staat onprofessioneel en laat het overkomen alsof u de samenwerking wellicht niet serieus neemt. Of dat u niet beschikt over de middelen en kennis als de documenten of het contract al niet feilloos op orde is. Het professioneel laten vertalen van bedrijfsdocumenten is dan ook absoluut een goede investering. U wilt een uitmuntende vertaling, van kwaliteit, wij zetten onze vakspecialisten hiervoor in. Twijfel dus niet en ga voor professioneel.

Buitenlandse documenten

In het buitenland is voor officiële documenten een beëdigde vertaling vereist. Een buitenlandse autoriteit wil een bevestiging van de Nederlandse Staat zien van de beëdigde vertaler. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten. Dit noemt men ook wel legalisatie van de vertaling. Hiervoor kunt een beëdigde vertaler inschakelen via ons vertaalbureau in Leiden. U kunt op onze website meer lezen over legalisatie en apostille.

In ons netwerk beschikken we ook over beëdigde vertalers. Zij zijn beëdigd door de rechtbank, na het afleggen van zware verplichte examens. Heeft u documenten die bestemd zijn voor officiële doeleinden? Dan kunnen wij deze opdracht aan hen koppelen. Zij zijn bevoegd een gewaarmerkte vertaling af te geven.

Offerte aanvragen

Bij interesse in een vertaalbureau vanuit Leiden, waar u zit, kunt u contact opnemen met Vertaalbureau Grenzeloos door het contactformulier in te vullen. U kunt direct de documenten meesturen die u graag vertaald ziet.

Eerst een offerte aanvragen? Klik op de offerte-button en laat uw gegevens achter voor een offerte op maat. Bij vragen mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen: 0636130315. Ons mailen mag uiteraard ook, dit is handig wanneer u naast uw ingediende opdracht nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder!