Vertaalbureau Eindhoven

Wilt u teksten laten vertalen en bent u daarom op zoek naar een vertaalbureau in Eindhoven? Vertaalbureau Grenzeloos kan al uw opdrachten nauwkeurig vertalen tegen de beste prijs. Wij vertalen uw teksten naar elke gewenste taal en leveren altijd de beste kwaliteit en service. Dit kunnen wij garanderen, omdat uw opdrachten worden vertaald door native speakers. Zij zetten het niet alleen om naar de juiste taal, maar houden ook rekening met de tone-of-voice van de tekst.

Elke taal is mogelijk

Vertalingen naar welke taal dan ook vereisen een hoge mate van nauwkeurigheid, kennis van buitenlandse talen, culturen en vakterminologie. Daarom is het aan te raden dit over te laten aan een kundige partij. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in het vertalen van elk document naar iedere gewenste taal. Wij vertalen, zoals de naam al suggereert, grenzeloos! Een greep uit ons talenaanbod:

Onze vertalers zijn native speakers van over de hele wereld, waardoor we echte kwaliteit goed kunnen garanderen.

Legalisatie en apostille

Documenten die bestemd zijn voor officiële doeleinden vereisen een beëdigde vertaling. Wij voorzien vele organisaties van beëdigde vertalingen. Dit betreft een rechtsgeldig gemaakte vertaling, gewaarmerkt van een verklaring, handtekening en een ambtsstempel van een beëdigde vertaler.

In het buitenland is voor officiële documenten eveneens een beëdigde vertaling noodzakelijk. Een buitenlandse autoriteit wenst een bevestiging van de Nederlandse Staat van de beëdigde vertaler te zien. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten. Dit noemt men ook wel legalisatie van de vertaling. Dit kent een korte en volledige procedure:

  • Legalisatie (volledig): een uitgebreide procedure voor niet-verdragslanden waarbij de ambassade van het betreffende land en de Nederlandse ambassade betrokken zijn;
  • Apostille (verkort): een verkorte procedure voor verdragslanden, dit is goedkoper en sneller.

U wilt een uitmuntende vertaling, wij zetten onze vakspecialisten hiervoor in. Voor ons is elke vertaling van belang. Vertaalbureau Grenzeloos garandeert de beste vertaling en een snelle levering. Wij geven betekenis aan taal, op ons kunt u rekenen!

Offerte aanvragen

Bij interesse in een vertaalbureau vanuit Eindhoven kunt u contact opnemen met Vertaalbureau Grenzeloos door het contactformulier in te vullen. U kunt direct de documenten meesturen die u graag vertaald ziet. Eerst een offerte aanvragen? Klik op de offerte-button en laat uw gegevens achter voor een offerte op maat. Bij vragen mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!