Vertaalbureau in Den Bosch gezocht?

Heeft u een buitenlandse vertaling nodig van uw eigen documenten? Of juist een vertaling van buitenlandse documenten in het Nederlands? Vertaalbureau Grenzeloos helpt u graag aan kwalitatieve vertalingen. Voor ons is geen enkele taal een probleem. We zijn een vertaalbureau dat alles doet wat nodig is om de taalbarrière tussen mensen en bedrijven te overwinnen. Wij zorgen ervoor dat men u in het buitenland begrijpt en dat u het buitenland begrijpt. Ideaal om uw doelstellingen te halen op een aangename, efficiënte en effectieve manier.

Of u nu een vertaalbureau in Den Bosch of in Groningen zoekt, Vertaalbureau Grenzeloos kan u altijd ontzettend snel aan de gewenste vertalingen helpen. Stuur direct uw documenten op en we nemen binnen enkele uren contact met u op.

Over Vertaalbureau Grenzeloos

Al uw opdrachten vertalen wij nauwkeurig en tegen de beste prijs. Vertaalbureau Grenzeloos is gevestigd in Gorinchem. Vanuit ons relatief kleine zenuwcentrum sturen we als een verkeerstoren een groot netwerk van vertalers aan. Onze vertalers werken per definitie vanuit huis. Dit bespaart kosten, reistijd en levert flexibiliteit op. Zeker als u bedenkt dat bijna 40% van onze vertalers in het buitenland woont. Dit zijn voordelen die u in de prijs terug ziet.

U heeft maar met één van ons te maken, en deze professional weet altijd precies de status van uw opdracht. Ook staat uw contactpersoon ervoor garant dat uw opdracht goed en op tijd wordt uitgevoerd. Uw teksten worden foutloos vertaald door onze native speakers. Zij zetten uw opdracht niet alleen om naar de juiste taal, maar houden ook rekening met de tone-of-voice van de tekst. Laat ons weten naar welke taal u uw teksten vertaald wilt hebben en wij gaan ermee aan de slag. U mag te allen tijde rekenen op kwalitatieve teksten!

Beëdigde vertalers

In ons netwerk beschikken we over beëdigde vertalers. Zij zijn beëdigd door de rechtbank, na het afleggen van zware verplichte examens. Voor u houdt dit in dat u documenten die bedoeld zijn voor officiële doeleinden, door ons kunt laten vertalen. Onze beëdigde vertalers zijn bevoegd een gewaarmerkte vertaling af te geven.

Ook in het buitenland is voor officiële documenten een beëdigde vertaling vereist. Een buitenlandse autoriteit, wil een bevestiging van de Nederlandse Staat zien van de beëdigde vertaler. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten.

Kosten vertaling

De prijs van uw vertaalopdracht wordt vastgesteld aan de hand van het aantal woorden, de moeilijkheidsgraad van de tekst en de vereiste opleveringsdatum. De bron en doeltaal spelen tevens een rol. Om de juiste prijs te bepalen, verzoeken wij u het originele document naar ons te mailen of op te sturen.

Contact

Voor ons is elke vertaling van belang. Wij garanderen de beste vertalingen en een snelle levering. Als u een vertaalbureau in Den Bosch zoekt, kunt u ook gerust bij ons terecht. Wilt u meer informatie of graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan bij het meest grenzeloze vertaalbureau van Nederland!