Vertaalbureau Amsterdam

Amsterdam is een echte wereldstad. Van over de hele wereld komen mensen een bezoek aan Amsterdam brengen, als toerist of voor zaken, of men woont in Amsterdam. Dit zorgt er ook voor dat er in Amsterdam veel talen gesproken worden. Mede door organisaties die bijvoorbeeld zaken doen met het buitenland. Dan is het wel zo fijn als uw papierwerk, waaronder bijvoorbeeld contracten, door beide partijen evengoed begrepen worden. Om er zeker van te zijn dat de buitenlandse partij u goed begrijpt, kunt u een vertaalbureau inschakelen. Dus bent u op zoek naar een vertaalbureau in Amsterdam? Vertaalbureau Grenzeloos kan uw teksten naar elke taal vertalen en de beste kwaliteit en service bieden.

Al uw opdrachten vertalen wij nauwkeurig en tegen de beste prijs. Uw teksten worden foutloos vertaald door onze native speakers. Zij zetten het niet alleen om naar de juiste taal, maar houden ook rekening met de tone-of-voice van de tekst. Laat ons weten naar welke taal u uw teksten vertaald wilt hebben en wij gaan ermee aan de slag. U mag te allen tijde rekenen op kwalitatieve teksten!

Onze vakgebieden

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke vaktaal, daarom heeft elke vertaler een specialisme. Op deze manier wordt elke opdracht correct en professioneel vertaald. Vertaalbureau Grenzeloos is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Beëdigde vertaling

In ons netwerk beschikken we ook over beëdigde vertalers. Zij zijn beëdigd door de rechtbank, na het afleggen van zware verplichte examens. Heeft u documenten die bestemd zijn voor officiële doeleinden, dan kunnen wij deze opdracht aan hen koppelen. Zij zijn bevoegd een gewaarmerkte vertaling af te geven.

Buitenlandse documenten

Ook in het buitenland is voor officiële documenten een beëdigde vertaling vereist. Een buitenlandse autoriteit, wil een bevestiging van de Nederlandse Staat zien van de beëdigde vertaler. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten. Dit noemt men ook wel legalisatie van de vertaling. Dit kent een korte en volledige procedure:

  • Legalisatie (volledig): een uitgebreide procedure voor niet-verdragslanden waarbij de ambassade van het betreffende land en de Nederlandse betrokken zijn
  • Apostille (verkort): een verkorte procedure voor verdragslanden, dit is goedkoper en sneller.

Contact

Voor ons is elke vertaling van belang. Wij garanderen de beste vertaling en een snelle levering. Als u een vertaalbureau in Amsterdam zoekt, kunt u ook gerust bij ons terecht. Wilt u meer informatie of graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan bij het meest grenzeloze vertaalbureau van Nederland!