Lokalisatie webteksten / One stop!

Het inkopen van vertalingen voor meertalige websites is tijdrovend en vervelend. Vertaalbureau Grenzeloos bespaart u veel tijd en ontzorgt u. Dat is voordelig voor u en uw klant.

Hoe doen wij dat?

  • Wij bieden u vaste prijzen. Ongeacht de talencombinaties en het vakgebied. U kent de woordprijs voor uw altijd klant vooraf.
  • Vul het contactformulier in en geef het aantal woorden en de bron- doeltalen op en u ontvangt direct een offerte waar u de prijs al van wist. Het kan nog sneller! U noemt onze woordprijs in uw offerte aan uw klant en onze offertestap kan overgeslagen worden.
  • U krijgt de vertaling tezamen met onze factuur binnen de deadline.

Grenzeloos staat voor kwaliteit met vertalers die pakkende webteksten kunnen maken. Topvertalers voor elke branche. Exit hoofdpijn!

Het belang voor uw opdrachtgever

Uw opdrachtgever heeft gezwoegd op de inhoud voor de website. De tekstschrijver eveneens. En u heeft met een goed ontwerp een mooie website gemaakt. Dat alles in het Nederlands. In andere talen (grotere markten) valt vaak meer omzet voor uw opdrachtgever te halen. En dat terwijl er in het algemeen aan de vertaling weinig aandacht is besteed. Zonde. De website is een visitekaartje voor uw opdrachtgever. Ook, en misschien vooral in het buitenland.

Wat heeft Vertaalbureau Grenzeloos te bieden?

  • Vertalers die pakkende webteksten kunnen maken.
  • Linguïstische expertise van native speakers bekend met lokalisatie.
  • Vertalers die het jargon van de branche van uw opdrachtgever kennen
  • Voor inhoudelijke teksten goed opgeleide vertalers, die zonder uitzondering lid zijn van officiële beroepsverenigingen “all over the world”, met uitstekende referenties die wij persoonlijk kennen.
  • Vertaalbureau Grenzeloos heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bel of mail ons ons omtrent “Vertalen website” en wij bewijzen dit. Alle voordelen nog een keer op een rij:

U kunt de prijs direct aan uw opdrachtgever mededelen.

Wij leveren u in no time een offerte aan of u slaat deze stap over door onze woordprijs in uw offerte aan uw klant op te nemen.

Wij hebben een vast contactpersoon voor eventuele wijzigingen in de opdracht.

U weet dat uw opdracht in goede handen is voor een goede prijs.

Herkent u dit?

Hoeveel keer moet u uw werk onderbreken, om een vertaling te regelen? Zelfs als het maar om 1 vertaling gaat moet u vertaalbureaus opzoeken, screenen op talen, deskundigheid en kwaliteit. U vraagt offertes op, stuurt de webteksten en u wenst wellicht  om een toelichting op de offertes. U maakt uw keuze uit hopelijk het juiste vertaalbureau. Echter bent u nog maar halverwege het proces want nu moet de aanbieding voorgelegd worden aan uw opdrachtgever, een akkoord ontvangen en opnieuw contact opnemen met het vertaalbureau om de offerte te bevestigen. U spreekt een deadline af, ontvangst van de vertaling  in de gaten houden, teksten visueel controleren en facturatie verzorgen. Veel handelingen die wij voor u kunnen verzorgen. En dan gaan we er voor het gemak van uit dat alles in 1 keer goed gaat en er zich geen complicaties voor doen. Een illusie. En niets van al dat werk is declarabel.