Vertaalbureau Grenzeloos

Wij helpen u uw boodschap aan iedereen over te brengen

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke taal, wij bieden u voor elke taal en/of niche dé vertaler die u nodig heeft!

Boekvertaling

De meeste mensen lezen graag een boek in hun eigen taal. Heeft u dus een boekvertaling in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Pools of Turks nodig? Geen probleem, Vertaalbureau Grenzeloos regelt het voor u. Uiteraard is een boek vertalen een intensief vertaalproject, maar wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Bij ons kunt u rekenen op een onberispelijke vertaling.

Contact opnemen Vrijblijvende offerte aanvragen

shutterstock 706662169 scaled - Boek vertaling

Waarom uw boekvertaling aan ons overlaten?

Bij Vertaalbureau Grenzeloos houden we bij elke vertaling rekening met de bron- en doeltaal. De boodschap dient exact hetzelfde overgebracht te worden als bij het origineel het geval is en wij houden altijd de doelgroep voor ogen. Wij zetten naast deze voordelen graag nog een aantal
pluspunten voor u op een rijtje:

  • Vertalingen van en naar ALLE talen;
  • Altijd onmiddellijk geholpen;
  • Direct contact met uw eigen trafficmanager;
  • Specialistische vakgebieden;
  • Heldere, vooraf vastgestelde tarieven;
  • Snel & op tijd;

Vrijblijvende offerte aanvragen

Overige diensten

Naast een boekvertalingen kunnen wij u op veel meer gebieden van dienst zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in de volgende diensten:

Zoals u merkt zijn wij een vertaalbureau met diensten op veel verschillende gebieden binnen vertalingen. Wij kunnen ook uw vertaling doen! Wilt u meer weten over onze vertalingen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

shutterstock 613400372 scaled - Boek vertaling

Uw boekvertaling bij Vertaalbureau Grenzeloos

Uw boekvertaling kunt u met een gerust hart aan Vertaalbureau Grenzeloos overlaten. Of het nu een literaire, kook- of kinderboek betreft, wij zorgen ervoor dat het wordt uitgewerkt tot een perfecte vertaling. Wij zorgen ervoor dat u het buitenland begrijpt en andersom. Taalbarrières laten wij verdwijnen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat u te allen tijde te koppelen aan een passende vertaler.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u ons inhuren voor uw boekvertaling? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte. Voor de tarieven hebben wij een handige tool op onze website staan. Dit is enkel een indicatie, dus voor een precieze berekening dient u een offerte aan te vragen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0636130315 of door een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl. Ook als u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Contact opnemen