Boekvertaling

De meeste mensen lezen graag een boek in hun eigen taal. Heeft u dus een boekvertaling in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Pools of Turks nodig? Geen probleem, Vertaalbureau Grenzeloos regelt het voor u. Uiteraard is een boek vertalen een intensief vertaalproject, maar wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Bij ons kunt u rekenen op een onberispelijke vertaling.

Waarom uw boekvertaling aan ons overlaten?

Bij Vertaalbureau Grenzeloos houden we bij elke vertaling rekening met de bron- en doeltaal. De boodschap dient exact hetzelfde overgebracht te worden als bij het origineel het geval is en wij houden altijd de doelgroep voor ogen. Wij zetten naast deze voordelen graag nog een aantal
pluspunten voor u op een rijtje:

  • Vertalingen van en naar ALLE talen;
  • Altijd onmiddellijk geholpen;
  • Direct contact met uw eigen trafficmanager;
  • Specialistische vakgebieden;
  • Heldere, vooraf vastgestelde tarieven;
  • Snel & op tijd;

24 uur per dag bereikbaar voor vragen, opmerkingen of wijzigingen.
Geen taal is ons te gek. Van Roemeens tot Chinees en Noors tot Spaans, wij kunnen elke taal aan. Neem gerust contact met ons op om de grenzeloze mogelijkheden te bespreken. Bij ons bent u verzekerd van korte doorlooptijden en zeer scherpe tarieven. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, wij zijn immers pas tevreden wanneer u dat bent.

Overige diensten

Naast een boekvertalingen kunnen wij u op veel meer gebieden van dienst zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in de volgende diensten:

Zoals u merkt zijn wij een vertaalbureau met diensten op veel verschillende gebieden binnen vertalingen. Wij kunnen ook uw vertaling doen! Wilt u meer weten over onze vertalingen? Neem dan contact met ons op.

Uw boekvertaling bij Vertaalbureau Grenzeloos

Uw boekvertaling kunt u met een gerust hart aan Vertaalbureau Grenzeloos overlaten. Of het nu een literaire, kook- of kinderboek betreft, wij zorgen ervoor dat het wordt uitgewerkt tot een perfecte vertaling. Wij zorgen ervoor dat u het buitenland begrijpt en andersom. Taalbarrières laten wij verdwijnen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat u te allen tijde te koppelen aan een passende vertaler.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u ons inhuren voor uw boekvertaling? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte. Voor de tarieven hebben wij een handige tool op onze website staan. Dit is enkel een indicatie, dus voor een precieze berekening dient u een offerte aan te vragen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0636130315 of door een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl. Ook als u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen. Wij staan u graag te woord.