Vertaalbureau Grenzeloos

Testimonials

Bepaalde branches en beroepen hebben hun eigen specifieke taal, wij bieden u voor elke taal en/of niche dé vertaler die u nodig heeft!

Testimonials Zozitt - Testimonials

Zozit’t
Kwaliteit! Omdat onze rapporten in rechtszaken gebruikt worden moet het vertaalwerk aan de hoogste eisen voldoen. Een betrouwbaar vertaalbureau als Grenzeloos is essentieel voor ons succes.

Testimonials Itmobile - Testimonials

ITmobile
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans.
Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn.
Kortom een prettige en snelle samenwerking!

13932161.png refill1 300x71 - Testimonials

RefillButiken
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!

Logo boink 300x117 - Testimonials
Boingk

Door goed en snel vertaalwerk van Grenzeloos kan ik me op mijn eigenlijke ICT werk blijven concentreren. Grappig dat voor ons motto ”het kan beter, het makkelijker en het kan leuker” ook opgaat voor Vertaalbureau Grenzeloos.

logo stream - Testimonials


Het is prettig werken met Vertaalbureau Grenzeloos. Altijd zijn we verzekerd van kwalitatief goede vertalingen en een snelle oplevering.

Wilt u ons inhuren voor uw vertaalopdracht? Dan kunt u direct een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl of bel naar 06 – 361 303 15.

Contact opnemen Vrijblijvende offerte aanvragen

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Prijsopgave

Voor de prijzen van de vertalingen kunt u op onze website kijken. Daar hebben wij een rekentool staan waarmee u een indicatie krijgt van de prijs van uw vertaling. Wilt u een precieze prijsopgave hebben? Vraag dan een offerte aan. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat deze op tijd vertaald is. Geef hiervoor in de rekentool aan dat een spoedvertaling is.

Doe een prijscalculatie

Neem contact op

Een offerte aanvragen kan zeer eenvoudig online, via onze website. Wilt u liever bellen of e-mailen? Dat kan ook. U belt naar 06 – 361 303 15 of u stuurt een e-mail naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Contact opnemen