Tarieven van Vertaalbureau Grenzeloos

Wilt u teksten laten vertalen en bent u benieuwd naar de tarieven? De medewerkers van Vertaalbureau Grenzeloos zijn u graag van dienst. Doordat wij werken met freelancers, kunnen we van en naar alle talen vertalen en in alle vakgebieden. Bereken hier de prijs voor uw vertaling. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de online tool!

Wat kost een vertaling?

Uw tekst verdient en krijgt altijd een correcte vertaling. Onze vakspecialisten vertalen vanzelfsprekend alle juridische, technische, commerciële en financiële aspecten. Daarnaast besteden zij ook aandacht aan culturele aspecten en de toon van de tekst. Hierbij kunt u denken aan de volgende talen:

shutterstock 706662169 scaled - Tarieven

Spoedopdrachten

Ook voor spoedopdrachten kunt u bij ons vertaalbureau terecht. Wij halen altijd de deadline. Dit doen we door gebruik te maken van ons grote netwerk van vertalers. Onze freelance vertalers zitten niet alleen in Nederland, maar wonen ook in het buitenland. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw tekst goed vertaald wordt.

Een vertaler die voor ons vertaalbureau werkt, krijgt altijd één opdracht per keer. Hierdoor kunnen onze vertalers met hun volle aandacht aan uw opdracht werken en verzekeren wij de kwaliteit van de vertalingen.

U mag 24 uur per dag contact met ons vertaalbureau opnemen. Binnen enkele uren voorzien wij u van een prijsopgave en de deadline. Zo houdt ons vertaalbureau elke dag tevreden klanten.

Spoedopdracht aanvragen

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Technische teksten – Webteksten – Juridische documenten

Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarvan zijn de indicatietarieven afhankelijk?

 • Het aantal woorden
 • Moeilijkheidsgraad
 • Het aanleverformaat
 • Bron- en doeltaal
 • Eventuele specialisatie
 • Of het een spoedvertaling betreft

Kostenindicatie voor diverse vertalingen

Soort vertalingGedeeltelijke controle van de tekstVolledige controle van de tekst
ISO-17100 NIET van toepassingISO-17100 van toepassing
Algemene vertalingvanaf € 0,14vanaf € 0,16
Specialistische vertalingvanaf € 0,15vanaf € 0,17
Beëdigingstoeslagn.v.t.€ 0,04 per woord
Spoedvertalingvanaf € 0,16vanaf € 0,18
Toeslag exotische talen€ 0,01 t/m € 0,06€ 0,01 t/m € 0,06

Voordelen die u in onze prijs terugziet

Wanneer u voor vertalingen voor ons kiest geniet u van vele voordelen. Zo heeft u altijd te maken met één contactpersoon. Deze contactpersoon weet precies de status van uw opdracht. Daarnaast draagt deze contactpersoon er zorg voor dat uw opdracht goed en op tijd voltooid wordt. Doordat onze vertalers meestal vanuit huis werken, worden veel kosten bespaard. Deze voordelen ziet u allemaal terug in onze scherpe prijs.

shutterstock 613400372 scaled - Tarieven

Gebruik de tool voor een betere indicatie

 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • Basis talen
  • Basis talen
 • Vul in het onderstaande vak uw mailadres in voor een offerte op maat:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Deze rekentool geeft enkel een indicatie en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

** Talencombinatie niet mogelijk in de calculator? Neem dan direct contact op!

*** Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

**** Spoedvertalingen: gemiddeld vertalen wij 2.000 woorden per dag per opdracht. Neem voor een grotere opdracht contact op voor meer informatie.

***** Enkele talen zullen in verband met complexiteit en andere factoren meer werk zijn dan de meest gangbare talen. Vandaar wordt er voor bepaalde talen met een toeslag gewerkt. Vraag altijd een offerte aan voor een definitieve berekening.

Voor een betere indicatie van wat de vertaling kost kunt u de tool gebruiken. Voor een officiële prijs kunt u een offerte aanvragen. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen twee uur een voorstel. Indien u dat wenst kunnen wij binnen een paar dagen contact met u opnemen om de inhoud van het voorstel te bespreken.

Vragen over een vertaling?

Heeft u nog vragen over de diensten die wij u aanbieden? Of wilt u meer weten over de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Prijsopgave

Voor de prijzen van de vertalingen kunt u op onze website kijken. Daar hebben wij een rekentool staan waarmee u een indicatie krijgt van de prijs van uw vertaling. Wilt u een precieze prijsopgave hebben? Vraag dan een offerte aan. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat deze op tijd vertaald is. Geef hiervoor in de rekentool aan dat een spoedvertaling is.

Doe een prijscalculatie

Neem contact op

Een offerte aanvragen kan zeer eenvoudig online, via onze website. Wilt u liever bellen of e-mailen? Dat kan ook. U belt naar 06 – 361 303 15 of u stuurt een e-mail naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Contact opnemen