Tarieven van Vertaalbureau Grenzeloos

Wilt u teksten laten vertalen en bent u benieuwd naar de tarieven? De medewerkers van Vertaalbureau Grenzeloos zijn u graag van dienst. Doordat wij werken met freelancers, kunnen we van en naar alle talen vertalen en in alle vakgebieden. Bereken hier de prijs voor uw vertaling. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de online tool!

Wat kost een vertaling?

Uw tekst verdient en krijgt altijd een correcte vertaling. Onze vakspecialisten vertalen vanzelfsprekend alle juridische, technische, commerciële en financiële aspecten. Daarnaast besteden zij ook aandacht aan culturele aspecten en de toon van de tekst. Voor de meest gangbare talen rekenen wij een indicatietarief van €0,17 per woord. Hierbij kunt u denken aan de volgende talen:

Gebruik de tool voor een betere indicatie

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Deze rekentool geeft enkel een indicatie en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

** Talencombinatie niet mogelijk in de calculator? Neem dan direct contact op!

*** Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

**** Spoedvertalingen: gemiddeld vertalen wij 2.000 woorden per dag per opdracht. Neem voor een grotere opdracht contact op voor meer informatie.

***** Enkele talen zullen in verband met complexiteit en andere factoren meer werk zijn dan de meest gangbare talen. Vandaar wordt er voor bepaalde talen met een toeslag gewerkt. Vraag altijd een offerte aan voor een definitieve berekening.

Voor een betere indicatie van wat de vertaling kost kunt u de tool gebruiken. Voor een officiële prijs kunt u een offerte aanvragen. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen twee uur een voorstel. Indien u dat wenst kunnen wij binnen een paar dagen contact met u opnemen om de inhoud van het voorstel te bespreken.

Waarvan zijn de indicatietarieven afhankelijk?

  • Het aantal woorden
  • Moeilijkheidsgraad
  • Het aanleverformaat
  • Bron- en doeltaal
  • Eventuele specialisatie
  • Of het een spoedvertaling betreft

Voor de exotische talen hanteren wij een indicatietarief van €0,18 tot €0,23 cent per woord.

Kostenindicatie voor diverse vertalingen

Soort vertalingGedeeltelijke controle van de tekstVolledige controle van de tekst
ISO-17100 NIET van toepassingISO-17100 van toepassing
Algemene vertalingvanaf € 0,14vanaf € 0,16
Specialistische vertalingvanaf € 0,15vanaf € 0,17
Beëdigingstoeslagn.v.t.€ 0,04 per woord
Spoedvertalingvanaf € 0,16vanaf € 0,18
Toeslag exotische talen€ 0,01 t/m € 0,06€ 0,01 t/m € 0,06

Voordelen die u in onze prijs terugziet

Wanneer u voor vertalingen voor ons kiest geniet u van vele voordelen. Zo heeft u altijd te maken met één contactpersoon. Deze contactpersoon weet precies de status van uw opdracht. Daarnaast draagt deze contactpersoon er zorg voor dat uw opdracht goed en op tijd voltooid wordt. Doordat onze vertalers meestal vanuit huis werken, worden veel kosten bespaard. Deze voordelen ziet u allemaal terug in onze scherpe prijs.

Vragen over een vertaling?

Heeft u nog vragen over de diensten die wij u aanbieden? Of wilt u meer weten over de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.