Spaans vertalen

Bij Vertaalbureau Grenzeloos bent u aan het juiste adres om uw teksten naar het Spaans te laten vertalen. Het is één van de meest gesproken talen ter wereld, het staat namelijk op de tweede plek (De Chinese taal neemt de eerste plaats in). Voor maar liefst 500 miljoen mensen is Spaans de moedertaal. Wij helpen u uw document, website, brief of contract van of naar het Spaans te vertalen. Bij ons bent u verzekerd van een lage prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Standaard Spaans

Wist u dat standaard Spaans niet bestaat? In Spanje worden zowel verschillende dialecten, als talen gesproken. Om verwarring te voorkomen zetten we ze voor u op een rijtje:

  • Spaans (Castiliaans)
  • Baskisch
  • Catalaans
  • Aranees
  • Galicisch

De enige officiële nationale taal van Spanje is Castiliaans. De andere vier zijn talen die regionaal gesproken worden. De teksten die een Spaanse vertaling behoeven worden alleen door onze Spaans sprekende vertalers uitgevoerd. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardige vertaling.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Grenzeloos?

Grenzeloos is hét vertaalbureau om al uw teksten naar het Spaans te vertalen. Wij hebben veel kennis op het gebied van de Spaanse taal en cultuur. Bepaal vooraf uw doel en doelgroep. Op deze manier kunnen onze vertalers ervoor zorgen dat de tekst hier 100% op aansluit. Elke opdracht nemen wij aan, klein en groot! Wij vertalen met liefde teksten voor u en garanderen een onzichtbare vertaling. Hiermee bedoelen we dat niemand ziet dat het om een vertaling gaat. Doordat wij de opdracht en de capaciteit van onze vertalers kennen, zijn wij in staat vooraf een juiste inschatting te maken of de juiste vertaler in staat is de opdracht op tijd te leveren. Hiervoor bouwen we altijd een extra marge van 25% in. Zo komt uw opdracht nooit in de knel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.