Medische vertalingen

Vertaalbureau Grenzeloos

Wij helpen u uw boodschap aan iedereen over te brengen!

Medisch vertaalbureau gezocht?

Heeft u bijsluiters, verpakkingen, gebruiksaanwijzingen of een medische brochure? U wilt deze natuurlijk door een professioneel vertaalbureau laten vertalen. Vertaalbureau Grenzeloos is al geruime tijd een professioneel medisch vertaalbureau. Wij hebben een groot netwerk van vertalers die gespecialiseerd zijn in medische teksten. Deze zijn allemaal beëdigd en lid van een beroepsorganisatie. Als medisch vertaalbureau begrijpen we dat uw medische tekst vraagt om uiterste nauwkeurigheid.

Immers, de kleinste vertaalfouten kunnen de grootste gevolgen hebben voor u of uw bedrijf. Deze teksten laten wij dan ook uitsluitend vertalen door vertalers die beschikken over affiniteit met de medische markt. U kunt er op vertrouwen dat ons vertaalbureau uw teksten tot in de kleinste details vertaalt.

Vertaalbureau Grenzeloos is het snelste medisch vertaalbureau in de markt. Binnen enkele uren weet u al wat de prijs van de vertaling is en wanneer het opgeleverd wordt. Daarnaast profiteert u ook nog eens van onze scherpe tarieven! Neem contact met ons op via de knoppen aan de rechterkant van deze pagina. Deze leiden u naar een offerteformulier, de contactgegevens en meer gegevens over Vertaalbureau Grenzeloos.

Wilt u ons inhuren voor uw vertaalopdracht? Dan kunt u direct een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl of  bel naar 06 – 361 303 15.

Contact opnemen Vrijblijvende offerte aanvragen

 • Contact opnemen

  Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
  Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

shutterstock 706662169 scaled - LP-test

Een medisch vertaalbureau met grenzeloze vertalingen

Zoekt u een medisch vertaalbureau omdat u een medische tekst internationaal aan de man wilt brengen? Vertaalbureau Grenzeloos vertaalt graag uw tekst. Medische teksten bevatten doorgaans een grote hoeveelheid jargon. Om de boodschap ook helder in een andere taal tot uitdrukking te kunnen brengen dient de tekst door een vakkundige partij te worden vertaald.

Als medisch vertaalbureau heeft Vertaalbureau Grenzeloos de benodigde kennis om huis om de tekst op nauwkeurige wijze en met de correcte vakterminologie te vertalen. Deze kunnen wij naar iedere gewenste taal vertalen. Wij werken namelijk met een uitgebreid netwerk aan native speakers die op professionele wijze teksten kunnen vertalen. We hebben onder andere vertalers in dienst die vanuit en naar de volgende talen kunnen vertalen: Chinees, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans, Turks en Zweeds.

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Technische teksten – Webteksten – Juridische documenten

Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Vertaalbureau Grenzeloos

Vertaalbureau Grenzeloos is het vertaalbureau van Nederland voor de vertaling van medische en soorten teksten. Wij zijn er om problemen met taalbarrières tussen personen en organisaties te voorkomen. Door uw tekst nauwkeurig te vertalen kunnen ook mensen in het buitenland de tekst begrijpen. Wij werken snel en goed. Ons medisch vertaalbureau stuurt ons netwerk aan professionele vertalers aan. We houden de opdrachten die we binnenkrijgen nauwgezet in de gaten en sturen deze door aan een vertaler die gespecialiseerd is in medische teksten.

De wijze waarop wij ons netwerk en onze opdrachten beheren zorgt ervoor dat deze altijd goed en op tijd wordt uitgevoerd. Omdat onze vertalers veelal vanuit huis werken kunnen wij kosten besparen. Dit voordeel wordt aan u doorberekend.

Als vertaalbureau dat gespecialiseerd is in medische en andere teksten van vakspecialisten leveren wij diverse diensten. Veel van onze vertalers zijn werkzaam in het buitenland. Als native speaker weten zij als geen ander hoe zij de juiste toon in de teksten kunnen aanbrengen. Ook wordt bij het vertalen rekening gehouden met culturele gewoonten. U kunt bij Vertaalbureau Grenzeloos terecht voor:

shutterstock 613400372 scaled - LP-test

Bereken hier gemakkelijk de kosten van uw vertaling

 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • Basis talen
  • Basis talen
 • Vul in het onderstaande vak uw mailadres in voor een offerte op maat:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Een medisch vertaalbureau gezocht? Laat Vertaalbureau Grenzeloos uw medische teksten vertalen. Wij bieden u vertaalde teksten van hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Vraag direct online een offerte aan! Dit kunt u doen door het online offerteformulier in te vullen en eventueel uw bestand daarbij te uploaden. Voor meer informatie over ons of onze dienstverlening kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 06 361 303 15.