Literaire vertaling

Een verhaal, essays, boeken of andere literaire stukken snel en perfect laten vertalen? Vertaalbureau Grenzeloos is een ware specialist als het gaat om literaire vertaling. Wij doen er alles aan wat nodig is om de taalbarrière tussen mensen en bedrijven te overwinnen. Ons doel is dat men u in het buitenland begrijpt en andersom.

Onze werkwijze bij een literaire vertaling

Bij Vertaalbureau Grenzeloos werken we goed en snel! Wij sturen een groot netwerk van vertalers aan. De trafficmanagers hebben perfect het werkaanbod van elke vertaler in beeld. Zij zijn daardoor in staat altijd de geschikte vertaler aan uw literaire opdracht te koppelen. Zodra wij uw literaire vertaling ontvangen, nemen wij contact met u op. U heeft gedurende het gehele proces contact met één persoon en dat is uw eigen trafficmanager. Aan hem/haar kunt u 24 uur per dag wijzigingen of aanpassingen doorgeven. De trafficmanager staat garant voor een goede en tijdige oplevering van uw opdracht. 40% van onze vertalers woont in het buitenland. Dit levert flexibiliteit op en bespaart reistijd en kosten. Deze voordelen ziet u terug in de prijs!

Waarom Vertaalbureau Grenzeloos?

Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor:

Grenzeloos vertaalt iedere tekst voor u, of het nu gaat om literaire vertalingen, contracten, jaarafrekeningen, juridische, technische of medische documenten. Wij regelen het voor u. Voor elk vakgebied hebben wij gespecialiseerde vertalers. Wij begrijpen dat een vertaling noodzakelijk kan zijn om een proces soepel te laten verlopen, daarom bent u bij ons verzekerd van een spoedige vertaling van uw opdracht.

Neem contact met ons op

Wij zijn hét vertaalbureau voor al uw literaire teksten. Voor vertalingen naar de wat minder voorkomende talen, zoals Japans en Koreaans bent u bij ons ook aan het juiste adres. Een literair stuk laten vertalen van of naar een taal die niet op onze website staat? Vraag het ons, we helpen u verder. Wilt u weten wat Vertaalbureau Grenzeloos kan betekenen voor uw literaire vertaling? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden.