Contact

Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar van 09.00–17.30 en alleen op afspraak op kantoor.

Telefoonnummer: 06 361 303 15
E-mailadres: info@vertaalbureaugrenzeloos.nl

Indien u meer informatie wenst, vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een reactie binnen enkele uren.

Deze website is beveiligd met een SSL certificaat. Uw documenten zijn versleuteld en worden veilig verzonden.

shutterstock 706662169 scaled - Contact

Spoedopdrachten

Ook voor spoedopdrachten kunt u bij ons vertaalbureau terecht. Wij halen altijd de deadline. Dit doen we door gebruik te maken van ons grote netwerk van vertalers. Onze freelance vertalers zitten niet alleen in Nederland, maar wonen ook in het buitenland. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw tekst goed vertaald wordt.

Een vertaler die voor ons vertaalbureau werkt, krijgt altijd één opdracht per keer. Hierdoor kunnen onze vertalers met hun volle aandacht aan uw opdracht werken en verzekeren wij de kwaliteit van de vertalingen.

U mag 24 uur per dag contact met ons vertaalbureau opnemen. Binnen enkele uren voorzien wij u van een prijsopgave en de deadline. Zo houdt ons vertaalbureau elke dag tevreden klanten.

Spoedopdracht aanvragen

Beëdigde vertaling

In ons netwerk beschikken we ook over beëdigde vertalers. Zij zijn beëdigd door de rechtbank, na het afleggen van zware verplichte examens. Heeft u documenten die bestemd zijn voor officiële doeleinden, dan kunnen wij deze opdracht aan hen koppelen. Zij zijn bevoegd een gewaarmerkte vertaling af te geven.

4/5
Wij van ITmobile maken regelmatig gebruik van Vertaalbureau Grenzeloos voor het vertalen van onze updates, handleidingen en infoberichten naar het Engels en Frans. Wij ervaren het contact als zeer prettig door de snelle reacties en aanleveringen. Bij onze ontvangers van de vertaalde teksten krijgen we dan ook te horen dat de vertaalde teksten kwalitatief goed vertaald zijn. Kortom een prettige en snelle samenwerking!
5/5
Wij wonen en werken al jaren in Zweden. Maar voor al ons reclamewerk, en webteksten schakelen wij Grenzeloos in omdat de finesse van de Zweedse taal bij hen in betere handen is. We scoren goed met Grenzeloos!
4/5
Elke keer een top service! Ze reageren zeer snel op onze vragen en ook de kwaliteit van de dienstverlening is goed.
4/5
Vlotte aanlevering met doorgaans correcte vertalingen. Ook indien niet tijdig geleverd kan worden, als dan wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven. Daar waar mogelijk wordt er ook meegedacht.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Technische teksten – Webteksten – Juridische documenten

Uw tekst verdient én krijgt altijd een correcte vertaling. Vanzelfsprekend vertalen onze vakspecialisten alle juridische, technische, financiële en commerciële aspecten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Alle talen: van Fins tot Turks

Ons vertaalbureau heet Grenzeloos en dat is met een reden: wij vertalen grenzeloos. Welke taal u ook nodig heeft: onze vertaler vertaalt elk document naar iedere gewenste taal. Een greep uit de talen die wij beheersen:

 • Fins
 • Chinees
 • Zweeds
 • Portugees
 • Frans
 • Duits
 • Spaans
 • Noors
 • Engels
 • Roemeens
 • Italiaans
 • Turks

Vertaalbureau voor verschillende vertalingen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor uw professionele vertaling? Dat kan bij Vertaalbureau Grenzeloos. Wij zijn een professioneel vertaalbureau met een groot netwerk aan vertalers. Wij kunnen al uw teksten naar verschillende talen vertalen.

Groot netwerk

Ons vertaalbureau bestaat uit een groot netwerk van vertalers. Onze vertalers zijn freelancers die over de hele wereld wonen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw tekst goed vertaald wordt. Daarnaast krijgen onze vertalers altijd één opdracht per keer. Zo kunnen zij zich compleet focussen op uw opdracht en ontvangt u een uitmuntende vertaling.

Verschillende vertalingen

Wij kunnen ook verschillende soorten teksten vertalen. Hierbij mag u denken aan een financiële vertaling, een website vertaling of een commerciële vertaling. Ook voor een spoedvertaling kunt u bij ons terecht. Wij halen altijd de deadline.

Prijzen

De prijzen van onze vertalingen verschillen per tekst. Wij hanteren een basistarief voor teksten die vertaald worden naar de gangbare talen. Op onze website treft u een rekentool aan. Deze geeft een indicatie van de totale prijs. Voor de precieze prijsopgave vraagt u online een offerte aan.

Vraag een offerte aan

U kunt heel gemakkelijk een offerte aanvragen via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen naar 06 – 361 303 15 of een e-mail te sturen naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

shutterstock 613400372 scaled - Contact

Onze vertalers

Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van vertalers. Onze vertalers wonen niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Zij hebben veel kennis van de taal waar in uw tekst vertaald moet worden. Op deze manier kunnen wij u beloven dat de tekst goed vertaald wordt.

Legalisatie en apostille

Ook in het buitenland is voor officiële documenten een beëdigde vertaling vereist. Een buitenlandse autoriteit, wil een bevestiging van de Nederlandse Staat zien van de beëdigde vertaler. Dit is van belang bij huwelijksakten, dagvaardingen, testamenten en koopcontracten. Dit noemt men ook wel legalisatie van de vertaling. Dit kent een korte en volledige procedure:

 • Legalisatie (volledig): een uitgebreide procedure voor niet-verdragslanden waarbij de ambassade van het betreffende land en de Nederlandse betrokken zijn
 • Apostille (verkort): een verkorte procedure voor verdragslanden, dit is goedkoper en sneller.

Prijsopgave

Voor de prijzen van de vertalingen kunt u op onze website kijken. Daar hebben wij een rekentool staan waarmee u een indicatie krijgt van de prijs van uw vertaling. Wilt u een precieze prijsopgave hebben? Vraag dan een offerte aan. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat deze op tijd vertaald is. Geef hiervoor in de rekentool aan dat een spoedvertaling is.

Doe een prijscalculatie

Neem contact op

Een offerte aanvragen kan zeer eenvoudig online, via onze website. Wilt u liever bellen of e-mailen? Dat kan ook. U belt naar 06 – 361 303 15 of u stuurt een e-mail naar info@vertaalbureaugrenzeloos.nl.

Contact opnemen